Vlaamse Parels: Antwerpse danseres Darina met Russische roots is een waanzinnige schoonheid

Een Antwerpse schoonheid met Russische roots

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Antwerpse Vlaamse/Russische Darina (Keksik voor de vrienden) Clo is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Keksik, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, ik ben Keksik, maar mijn echte naam is Darina. De reden dat ik mezelf Keksik noem is omdat dit in Rusland ‘kleine cake’ betekent, ik ben dan ook klein en lief. Oorspronkelijk kom ik uit Rusland, maar ik voel mezelf al een volledige Belg. Ik ben 24 jaar oud en haalde een tijdje geleden mijn universitair diploma Ecologie. Nadat ik was afgestudeerd, ben ik verhuisd naar België.

Al sinds ik een kind was, hield ik van modellenwerk en daarom ben ik ook naar modellenschool geweest waarvan ik nu 2 diploma’s heb. In mijn dagelijks leven hou ik van reizen, modelleren en dans. Mijn job als danseres bracht me al naar veel verschillende landen en liet me veel proeven van verschillende culturen. Opportuniteiten waarvoor ik erg dankbaar ben.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

Ik vind het heel belangrijk om een soort van connectie te hebben tussen model en fotograaf. Met Steven vond ik die connectie al heel snel en hij is daardoor nu één van mijn favoriete fotografen. Hij was trouwens ook één van de eerste personen waarmee ik in België hebt gewerkt. Hij gaf me dan ook direct een goede indruk over Belgische fotografen. Binnenkort heb ik trouwens weer een shoot met hem waar ik nu al erg naar uitkijk.

Je werkt vaak als model en poseert geregeld voor shoots. Zijn er nog bepaalde doelen die je hebt in die wereld?

Als kind droomde ik er altijd van om model te worden en de wereld rond te reizen. Toen ik ouder werd, ontdekte ik andere manieren om de wereld te zien en kreeg ik interesse in nog veel andere dingen. Nu heb ik eigenlijk geen specifieke doelen meer met shoots en doe het vooral als hobby, maar wie weet wat de toekomst nog brengt.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Ik zou eigenlijk graag mijn eigen lingeriemerk in België willen beginnen. Hier kan ik echt geen winkels vinden om interessante lingerie te kopen. Daarom zou ik graag beginnen met een lingerie winkel met mijn eigen handgemaakte lingerie. Ook zou ik de komende jaren heel graag de Verenigde Staten willen bezoeken en Disneyland!

Wat zijn dingen die je leuk vinden om te doen in je vrije tijd?

Ik ben verslaafd aan fitness, ik ga dan ook minstens drie keer per week. Ik lees ook heel graag boeken. Mijn
favoriete soort boeken gaan over psychologie of typische romantische boeken.

Wat is een absolute afknapper voor jullie?

Ik vind respect het belangrijkste. Ik vind het erg onaantrekkelijk als een man mij niet respecteert. Ook moet mijn vriend vrijgevig zijn. Ik zie mezelf absoluut niet samen zijn met een egoïstische man.

En een iets pikantere vraag om af te sluiten, meest opvallende plek waar je ooit de liefde hebt bedreven?

Ik ben nog maagd :).

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parels:

Reisbestemming: Ik wil heel graag de Verenigde Staten en vooral New York bezoeken. Ook Bali wil ik graag doen.

Celebrity crush: Jay Bombay

Mooiste vrouw op deze planeet: Mijn moeder

Favoriete serie: Why Women Kill

Favoriete sport: Dansen

Favoriete festival: Tomorrowland en Burning Man

Droomauto: Een rode Ferrari

Het meest aantrekkelijke aan een man: Voor mij is het meest aantrekkelijke aan een man zijn brein

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn groene ogen  

Favoriete plek om te vrijen: Ik zou ooit eens graag seks hebben op een vliegtuig terwijl we naar een warme bestemming vliegen.

Zonder wat kan je niet leven: Sushi

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Keksik vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

ModelKeksik Clo

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: