Vlaamse Parels: Antwerpse havenbediende Kirsten doet het water van de Schelde stevig opwarmen Babes
Vlaamse Parels: Antwerpse havenbediende Kirsten doet het water van de Schelde stevig opwarmen
Babes

Vlaamse Parels: Antwerpse havenbediende Kirsten doet het water van de Schelde stevig opwarmen

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Antwerpse Kirsten Claeys is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Kirsten, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Ik ben Kirsten, 22 jaar en ben afkomstig uit Schoten. Ik ben terminalmanager assistent van een opslagbedrijf in de haven van Antwerpen. Door de week ga ik werken en in het weekend ben ik momenteel bezig met een huis te bouwen. Ik hou enorm veel van natuur en ga dan ook graag wandelen met mijn hond. Hobby's heb ik niet echt maar af en toe doe ik wel eens een fotoshoot!

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

Het was de eerste keer dat ik samen met hem een fotoshoot heb gedaan. Super toffe en rustige fotograaf waar ik mij meteen comfortabel bij voelde. De locatie die we samen hadden uitgekozen was dan ook echt super leuk om als eerste shoot met hem te doen!

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?

Eigenlijk niet (haha). Het is heel toevallig begonnen met dat een fotograaf vroeg of ik dit eens wou proberen. Uiteindelijk vond ik het wel leuk. Daarna kreeg ik de vraag van andere fotografen om met hen te shooten. Eind 2021 werd het me dan even iets te veel. Ik had dit dan ook even on hold gezet omdat ik niet echt ambities heb in model te zijn. Ik doe het tegenwoordig ongeveer 1 keer per maand en ben nog altijd extreem verbaasd van mezelf als ik de foto’s krijg.

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Eerst en vooral zou ik graag mijn huis willen afwerken. Nadien zo veel mogelijk beginnen reizen. Ik wil nog ontzettend veel zien van deze wereld. Vooral tropisch landen zijn echt wel mijn ding!

Vlaamse Parels: Antwerpse havenbediende Kirsten doet het water van de Schelde stevig opwarmen

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Ik ga heel graag wandelen in de natuur. Het geluid van de vogels geeft mij echt een gelukkig gevoel. Daarnaast ga ik ook enorm graag weg met familie en vrienden, op restaurant of chillen in de tuin. In de zomer pak ik ook wel eens een festival mee.

Iets wat veel mannen zich afvragen wellicht, ben je nog single en wat zoek jij in een man?

Die vraag krijg ik al eens vaker (haha). Ik ben niet single, ik ben zelfs al getrouwd. Meeste mensen schrikken hier van dat ik al op zo’n jonge leeftijd getrouwd ben. Wat ik vooral in een man zoek is humor, een verzorgd overkomen en doorzettingsvermogen. Een man mag laten zien dat hij zelfzeker en gelukkig en vooral praten vind ik belangrijk. Ik ben zelf iemand die heel veel praat dus een stil persoon is niets voor mij.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Opdringerigheid en jaloezie. Let things flow, met druk te zetten op iets wordt het niet beter.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Hopelijk in het buitenland (haha). Ik heb geen kinderwens en hoop dan ook veel te reizen later! Doorgroeien in het model zijn, hoeft niet echt maar als ik de kansen krijg zou ik ze toch wel nemen!

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Mexico

Celebrity crush: Johnny Depp, een beetje ouder kan geen kwaad.

Mooiste vrouw op deze planeet: Shenseea

Favoriete serie: Family Guy

Favoriete sport: Zwemmen

Droomauto: Volvo XC90

Het meest aantrekkelijke aan een man: Zijn ogen

Favoriete festival: Tomorrowland

Favoriete plek om te vrijen: De achterbank van een auto

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Eigenlijk alles, ben heel gelukkig met mezelf.

Zonder wat kan je niet leven: Familie, vrienden, mijn hondje en sushi.

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Kirsten vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Kirsten Claeys

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties