Vlaamse Parels: Zeemeermin-alarm op Knokke strand met Oost-Vlaams OnlyFans-model Jamecia Babes
Vlaamse Parels: Zeemeermin-alarm op Knokke strand met Oost-Vlaams OnlyFans-model Jamecia
Babes

Vlaamse Parels: Zeemeermin-alarm op Knokke strand met Oost-Vlaams OnlyFans-model Jamecia

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom heb jij hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Oost-Vlaamse Jamecia Baker is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Jamecia, kan je jezelf even voorstellen voor de mensen die jou nog niet kennen en vertellen wat je in het leven doet?

Hey, ik ben Jamecia, 31 jaar en ik woon in Gent. Ben vooral actief op social media in mijn dagelijks leven als model, influencer, en OnlyFans content creator.

Je hebt al meerdere malen samengewerkt met fotograaf Steven Wolles, waarom werk je graag met hem samen?

Ik ken Steven al heel lang en we shooten al jaren samen, hoe vaker je met iemand samenwerkt hoe beter je elkaars manier van werken begrijpt. Bovendien is het altijd lachen met Steven en zit de sfeer altijd goed, wat toch wel belangrijk is tijdens een shoot.

Het grote publiek heeft jou leren kennen via je deelname aan Ex on The Beach. Hoe denk je dat je leven er nu had uitgezien moest je niet hebben deelgenomen? Of had je dan nog steeds dezelfde doelen gehad?

Als ik niet had meegedaan aan Ex on the Beach dan had ik waarschijnlijk aan een ander programma deelgenomen; Dat was namelijk wel iets wat ik altijd graag heb willen doen en ben ook dankbaar dat ik die ervaring heb mogen meemaken want het heeft echt wel deuren voor mij geopend. Mijn leven is daardoor enorm veranderd en ik heb er nog geen moment spijt van.

Vlaamse Parels: Zeemeermin-alarm op Knokke strand met Oost-Vlaams OnlyFans-model Jamecia

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Heb al heel veel van de dingen die ik echt wou in mijn leven kunnen bereiken. Wil vooral nog veel reizen, nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe mensen leren kennen.

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van een wellness, gewoon lekker even wat 'me time'. Ik ga ook meermaals per week trainen met mijn personal trainer, af en toe lekker wijnen met leuk gezelschap en ik hou ervan om te reizen.

Je ben ook behoorlijk populair op OnlyFans. Wat is het gekste verzoek dat je al van een man hebt gekregen waarbij je toch vriendelijk 'nee' hebt gezegd.

Ik moet regelmatig 'nee' zeggen tegen heel wat verschillende vreemde verzoeken, maar onlangs vroeg mij iemand of ik met mijn naaldhak in zijn balzak wou trappen, liefst zo hard mogelijk. Daarop heb ik toch vriendelijk nee gezegd.

Iets wat veel mannen zich afvragen wellicht, ben je nog single? (en wat zoek je in een man)

Ja ik ben nog single, ik zoek iemand met ambitie en iemand die goed kan omgaan met mijn levenstijl.
Als hij dan nog knap is, is dat een pluspunt.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Onzekere mannen vind ik een enorme afknapper.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Daar kan ik momenteel nog niet op antwoorden. Ik heb altijd nieuwe en leuke ideeën die ik graag wil uitwerken of proberen en het leven zit vol met verrassingen.

En een iets pikantere vraag om af te sluiten, meest opvallende plek waar je ooit seks had?

De meest opvallende plek waar ik seks had was in de bioscoop achteraan in de twinseats, maar ik heb niemand gestoord tijdens de film want ik was extra stil.

Reisbestemming: Hawaii

Celebrity crush: Leonardo DiCaprio

Mooiste vrouw op deze planeet: Lana del Rey

Favoriete serie: Game of thrones (behalve het laatste seizoen)

Favoriete sport: Fitness

Het meest aantrekkelijke aan een man: Zelfvertrouwen & abs

Favoriete plek om te vrijen: Een luxehotel

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Mijn borsten

Zonder wat kan je niet leven: Botox

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Jamecia vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Jamecia Baker

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties