Vrouw die met zichzelf is getrouwd vraagt scheiding aan omdat ‘ze iemand anders wil’ (foto’s)

Als ze maar gelukkig is

We zouden willen zeggen dat dit bericht een slechte grap is, maar dat is het helaas niet. Een zekere Brazilaanse genaamd Cris Galera besloot om september van dit jaar met zichzelf te trouwen. De 33-jarige vertelde toen dat ze het beu was om op een man te moeten vertrouwen en dat ze zichzelf de beste persoon vond in haar leven.

Haar oplossing was dus blijkbaar voor de hand liggend en ze besloot om met zichzelf te trouwen. Ze nam dat huwelijk met zichzelf trouwens behoorlijk serieus. Zo kocht ze een dure trouwjurk, een ring en ze liet zelfs een professionele fotograaf komen om huwelijksfoto’s te maken. Een behoorlijk aantal van deze foto’s was ook voor een kerk in Sao Paulo. Achteraf was er natuurlijk ook een feestje met vrienden en familie. Al betwijfelen we wel of een priester daadwerkelijk heeft toegestaan dat ze zichzelf bij het altaar mocht kussen.

Een huwelijk met zichzelf van amper 90 dagen

Haar huwelijk heeft jammer genoeg maar 90 dagen mogen duren want Cris vertelt dat ze iemand beter is tegen gekomen. Ze moet eigenlijk dus zowaar de scheiding aanvragen. In een interview met de Daily Star vertelde ze over haar scheiding en haar huwelijk:

“Ik was gelukkig in het huwelijk met mezelf zolang het geduurd heeft. Ik was bang om alleen te zijn, maar ik realiseerde me dat ik vooral gelukkig met mezelf moest zijn. Wanneer ik dat punt bereikte, besloot ik om dit te vieren met een huwelijk. Ik geloof nu wel terug in de liefde nu ik iemand nieuw heb ontmoet.”

Laat ons hopen dat ze niet te snel van stapel loopt natuurlijk en haar huwelijk met zichzelf niet voor niets heeft opgeblazen. Op Instagram heeft ze na haar opvallende bekentenissen trouwens zo’n 184.000 volgers. Ze deelt ook best graag sexy foto’s, kijk maar: