VTM-babe Julie Van den Steen is opnieuw single, tijd om haar leukste foto’s boven te halen

Julie is opnieuw beschikbaar

Het is ondertussen bijna anderhalf jaar geleden dat Julie Van den Steen haar afscheid aankondigde bij radiozender MNM. Gedurende vijf jaar presenteerde ze de ochtendshow met Peter Van de Veire, maar Julie vertelde in tranen dat het tijd is voor iets nieuw.

Julie is opnieuw op de markt

Ondertussen werkt ze al enige tijd bij VTM en is ze nu momenteel te bewonder als jurylid in het nieuwe programma ‘The Masked Singer’. Op professioneel vlak loopt dus alles op rolletjes, maar op privé-vlak gaat het wel iets minder. Zeer recentelijk is Julie namelijk opnieuw single.

Julie zegt zelf dat ze nu even op haar plooi wil komen en nog niet direct iemand nieuw wil, maar als ze terug op de markt komt, weet ze wel wat ze wil. Iemand dat om kan gaan met haar vurig karakter:

“Ik krijg van mannen altijd te horen: dat is leuk, zo’n vrouw met pit die niet op haar mond gevallen is. Tot we een relatie beginnen en dan blijken ze daar na een maand of drie toch altijd iets meer moeite mee te hebben. Ik wacht nog altijd op de man die daar volledig mee om kan”

Dit bericht bekijken op Instagram

😉

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen 🌞 (@julievandensteen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

strijken? wadisda

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen 🌞 (@julievandensteen) op

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments