Wordt de bloedmooie Tinne Oltmans vanaf maandag een superster in Vlaanderen? (foto’s)

Iedereen gaat Tinne bewonderen in de komende maanden

De 28-jarige Tinne Oltmans is al lang geen onbekende meer, maar echt doorgebroken bij het grote publiek is ze nog niet echt. De knappe blondine kende werd voor het eerst bekend door haar rol in het jongerenprogramma Ghost Rockers en toen bleek ook dat ze eigenlijk best wel goed kon zingen.

Tinne is vanaf maandag elke werkdag te bewonderen

De iets oudere Vlamingen maakte dan weer voor het eerst kennis met haar in 2017 in Steracteur Sterartiest en in de Slimste Mens ter Wereld in 2019 maakte ze ook behoorlijk wat indruk. Daarnaast is ze ook vaak op de planken te bewonderen in musicals.

Haar echte grote doorbraak als actrice lijkt er echter vanaf maandag te komen. Zo zal ze vanaf dan in de gloednieuwe VTM-serie ‘Lisa’ de hoofdrol spelen. Een telenovelle die elke werkdag te zien is en maanden zal duren. Er zal dus binnenkort heel veel van Tinne op het scherm te zien zijn.

Dat ook wij af en toe eens naar Tinne zullen kijken op VTM, kunnen we niet ontkennen. Niet alleen omdat ze bloedmooi is en bij het kransje hoort van knapste vrouwelijke BV’s, maar simpelweg ook omdat ze barst van het talent. Schrijf het op: binnen enkele jaren is Tinne Oltmans één van de grootste actrices in België.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments