Zeker geen mispoes! Camille Dhont zingt als een engel, maar schittert ook in bikini (foto’s)

Een engel in alle opzichten!

Camille Dhont (21) is het afgelopen jaar als een raket naar de sterrenhemel geschoten. In 2017 liet ze voor het eerst van haar horen toen ze optrad bij ‘Marathonradio’ op MNM onder haar eigen naam en bij Qmusic onder de naam Millo. In 2019 was ze voor het eerst te zien in de Ketnetserie #Likeme, en zo werd ze bekend bij het jongere publiek.

Camille werkte samen met onder andere Regi Penxten en zong de albumtitel ‘Vergeet de tijd in’, waarna ze in 2020 haar eerste platencontract bij CNR Records tekende. Op 2 oktober 2020 kwam haar single met Regi  binnen op nummer 7 in de ‘Ultratop’ en op 26 maart 2021 bracht Camille haar eerste eigen single uit, genaamd ‘Vuurwerk’.

Ze nam ook deel aan het programma ‘The Masked Singer’, waar ze als ‘Miss Poes’ de harten stal van iedereen en onlangs was Camille ook nog te zien in ‘Liefde voor muziek’. En waar ze ook te zien is, is op haar Instagram-account. Haar laatste post is een ‘recap’ van haar week en de eerste foto’s is er eentje waar ze in bikini geniet in het zwembad. En wat blijkt: Camille heeft niet alleen een engelstem, ze ziet er ook nog eens adembenemend uit!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.