Zijn het zussen of is het haar moeder? 60-jarige MILF gaat viraal door bikini-foto’s van dochter

Wat een vrouw nog steeds!

De blonde Misha Grimes is een 22-jarige influencer met zo’n 155.000 volgers op Instagram en 238.000 op YouTube. Dat zijn al behoorlijke aantallen en ze kan dan ook zeggen dat ze haar fulltime job heeft kunnen maken met mooie foto’s posten en boeiende filmpjes te tonen.

Eén van haar nieuwste foto’s gaat nu echter viraal en dat heeft deze keer helemaal niets te maken met zichzelf. Zo zit ze momenteel samen met haar moeder in het zonnige Dubai en daar horen natuurlijk ook enkele bikini-plaatjes bij. De complimenten stromen zoals altijd weer binnen, maar deze keer voor de moeder.

Mama Kasha is dan al 60 jaar, maar mag absoluut een echte MILF genoemd worden. Haar lichaam is nog steeds een tempel en buiten een rimpel hier en daar krijgt Kasha constant complimenten dat ze de oudere zus had kunnen zijn van haar 22-jarige dochter. Dus jawel, deze keer gaan we eens naar knappe foto’s kijken van een bijna gepensioneerde dame want vrouwen op die leeftijd kunnen er duidelijk ook nog steeds formidabel uitzien.