Deze 6 geweldige series en films komen in juli naar Netflix waaronder de nieuwe ‘Game of Thrones’

Weer genoeg om te bingen

Netflix is nog nooit zo populair geweest als de afgelopen maanden. Ook in juni zal de streaming gigant flinke overuren draaien en gelukkig voor ons zal er ook heel wat nieuwe content zijn om te bingen.

Juni, een geweldige Netflix maand

Zo verschijnen er tientallen nieuwe series en films in juni op Netflix, maar wat zijn nu degene die je echt moet zien? Wij maakten een lijstje met 8 geweldige series en films die je niet wil missen.

Daarnaast zal er doorheen de maand ongetwijfeld nog wat verrassingen zijn die slechts één week voor de release worden aangekondigd.

Daylight – 1 juli

Deze klassieker uit 1994 met een jonge Sylvester Stallone in de hoofdrol vertelt het verhaal van een groep mensen die vastzitten in een ondergrondse tunnel. Sylvester is de held van dienst die hen probeert te redden, maar dat gaat niet zo vlot als gepland.

Over Water (seizoen 2) – 3 juli

Het eerste seizoen van de geweldige Vlaamse serie die gaat over de schandalen in de Antwerpse haven werd enkele weken geleden verrassend op Netflix gezet. Voor het tweede seizoen hoeven we niet lang te wachten want deze verschijnt volgende week ook al op Netflix.

Searching – 4 juli

Deze Searching is een unieke mysterie-film die het verhaal vertelt over hoe een vader op zoek gaat naar zijn 16-jarige dochter nadat ze plotseling spoorloos is verdwenen. Wat de film echter zo uniek maakt, is het feit dat elke scène gefilmd is zonder standaardcamera’s, maar met webcams van laptops of de camera van een smartphone. Een aanrader!

The Old Guard – 10 juli

Deze film vertelt het verhaal over een groep huurlingen die om onduidelijke redenen al honderden jaren onsterfelijk zijn. In hun nieuwste missie loopt het helemaal mis wanneer er getracht wordt om hen te overmeesteren om zo hun krachten te kopiëren en voor veel geld te verkopen. Niemand minder dan ‘onze’ Mattias Schoenaerts speelt één van de hoofdrollen.

Cursed – 17 juli

Deze Cursed is eigenlijk een twist op het beroemde King Arthur-verhaal. Zo kiest het Excalibur-zwaard deze keer niet voor Arthur, maar voor een vrouw. Met een sterke cast wordt dit nu al een veelbelovende mix genoemd tussen Game of Thrones en The Witcher.

The Umbrella Academy (seizoen 2) – 31 juli

The Umbrella Academy is voor veel mensen de beste superheldenserie die je kan zien op Netflix. Hoewel we nog moeten wachten op de eerste, echte trailer weten we al dat het tweede seizoen van deze geweldige Netflix Original eind juli verschijnt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments