Allana (23) en miljonair Jeff (56) zijn dolverliefd en gaan trouwen: “Jongere mannen zijn jaloers” (foto’s)

Jeff is gelukkiger en gezonder sinds hij met Allana samen is

Allana Luke, 23 jaar, ontmoette Jeff Winn, 56 jaar, voor het eerst op Tinder in 2020, en bij de tweede date vloog hij met haar naar Marbella voor haar verjaardag. Het was op deze reis dat ze hun liefde voor elkaar verklaarden, en kort daarna verhuisde Allana naar Jeff’s gigantische ‘mansion’ in Newcastle.

Maar ondanks wat sommige mensen misschien denken over hun relatie, zegt Allana, die werkt als de persoonlijke assistent van haar partner, dat ze niet bij hem is voor het geld. Jeff zelf heeft een succesvol advocatenkantoor en is miljonair: “Het valt niet te ontkennen dat Jeff er veel ouder uitziet dan ik, waardoor mensen soms met hun ogen rollen als ze ons zien” legt ze uit. “Ze gaan er automatisch van uit dat ik het zoveelste meisje ben dat op zijn geld uit is.”

Huwelijkscontract

“Ik neem het ze niet kwalijk, want dat zou ook mijn eerste gedachte zijn” gaat ze verder. “Maar ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan.” Hun relatie werd steeds sterker na hun reis naar Spanje en op 2 juni stelde Jeff ‘de vraag’.  Allana heeft aangedrongen op het opstellen van een huwelijkscontract. “Hij denkt niet dat het nodig is, maar ik wil dat hij gerust is” zegt ze.

Gelukkiger en gezonder

Allana kan het ook goed vinden met Jeffs twee volwassen kinderen Nina, ook 23, en Josh, 21, en hetzelfde geldt voor zijn ex-vrouw.  “Als mensen ons eenmaal leren kennen, weten ze dat we goed bij elkaar passen. We hebben ook hetzelfde soort humor” zegt Allana. “Alle vrienden van Jeff hebben al gezegd hoeveel gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven ben gekomen. Dat is fijn om te horen.”

Allana wil dat mensen beseffen dat het ok is om een relatie te hebben met een leeftijdsverschil. Mensen mogen volgens haar niet bang zijn om de liefdes van hun leven te tonen omdat ze schrik hebben om veroordeeld te worden. Wat Jeff betreft, hij zegt dat hij op zoek was naar iemand die mooi is van binnen én van buiten en dat heeft hij gevonden in Allana.

“Jongere mannen zijn jaloers”

“Ik ben eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie vond dat niet goed”, legt hij uit. “Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe ze mijn leven positief beïnvloedt. Jarenlang was ik een beetje een ondeugende jongen, maar ik ben nu veel relaxter dan vroeger. Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high-five als we samen uitgaan. Maar we worden wel aangestaard als Allana helemaal opgedoft is. Ze zijn gewoon jaloers.” Hieronder wat foto’s van Jeff en Alana.

(Bron: LadBible)