Antwerp-spelers schieten voetbal-babes uit de kleren (video)

Voor wie het nog niet door zou hebben: zaterdag 4 januari schiet het voetbaljaar van 2014 pas echt op gang met een uniek indoortornooi tussen vier eersteklassers, één tweedeklasser en de nationale Futsal-ploeg. Om de veldspelers wat te doen wennen aan de indooromstandigheden, werd een speciale training ingelast. Een héél speciale.Op de football battle wordt […]

Voor wie het nog niet door zou hebben: zaterdag 4 januari schiet het voetbaljaar van 2014 pas echt op gang met een uniek indoortornooi tussen vier eersteklassers, één tweedeklasser en de nationale Futsal-ploeg. Om de veldspelers wat te doen wennen aan de indooromstandigheden, werd een speciale training ingelast. Een héél speciale.
Op de football battle wordt het uitkijken naar de prestaties van de verschillende ploegen, maar we geven het eerlijk toe: gezien Clint.be zelf sponsor is van Antwerp, hebben we met de redactie even overlegd hoe we de ploeg op scherp kunnen krijgen om de eersteklassers het vuur aan de schenen te leggen. We pikten bij onze collega’s van nr10 enkele outfits, we haalden twee dames uit ons babe-archief en trokken met enkele spelers naar de zaal om de koelbloedigheid voor het doel aan te scherpen.

Joren Dom, Derreck White en Adrian Brovina vertegenwoordigden de Antwerp-kleuren en werden daarbij bijgestaan door Kevin Oris, die speciaal uit Zuid-Korea kwam overvliegen om nog eens te ballen met zijn ex-ploegmaats. Het viertal liet zich volledig gaan op onze dames – voetballend, wel te verstaan – en waar er in het begin nog wel eens een balletje naast de bips van het doelwit in kwestie vloog, leek die precisie toch een pak verbeterd tegen het einde van de training.

Zaterdag zullen we in de Lotto Arena zien of de extra training resultaten heeft opgeleverd. Wij zijn in ieder geval klaar voor de Football Battle! (KA)

Bekijk hier de beelden van de extra training:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments