Ben heeft al 10 jaar een relatie met deze tweelingzussen, al is het in de slaapkamer héél hard werken

Een droom of net niet?

Maak kennis met Anna, Lucy en Ben. Zij hebben met drie al een relatie gedurende maar liefst tien jaar. Met meer dan één persoon een relatie hebben, is al iets behoorlijk uniek in onze maatschappij, maar deze relatie is toch nog een tikkeltje specialer. Anna en Lucy zijn namelijk tweelingzussen en willen niets liever dan hun grote liefde Ben constant delen.

De dames zeggen dat ze zichzelf als één persoon voelen en ze willen ook dat Ben hen zo behandeld. Toen hij dit voorstel voor de eerste keer tien jaar geleden kreeg, dacht hij natuurlijk dat het een grote grap was, maar de twee zussen willen dus daadwerkelijk echt alles delen, ook hun man. Ze zouden overigens al lang getrouwd zijn geweest met drie moest het niet illegaal zijn.

In de slaapkamer is het dubbel werk voor Ben

Alles samen doen, mag je trouwens heel letterlijk nemen. Zo hebben ze ook altijd seks met drie en is het niet zo dat ze afwisselen. Indien we Lucy en Anna mogen geloven is Ben trouwens een complete seksgod in de slaapkamer want hij weet blijkbaar perfect hoe hij beide dames moet plezieren. Al is het ongetwijfeld wel hard werken voor arme Ben.

Indien hij iets seksueel doet bij één van de zussen verwacht de andere blijkbaar dat Ben ook exact hetzelfde doet bij haar. Al is hij blijkbaar ondertussen al heel getraind en moet dit nooit meer aan hem gevraagd worden. De dames doen wel niets met elkaar. Hoewel ze samen dus naakt in bed liggen, friemelen en kussen ze alleen met Ben en raken ze elkaar dus nooit aan.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments