Bodybuilder Yuri is gescheiden van zijn sekspop en is nu een harem gestart met andere poppen (foto’s)

Bijzonder

Yurri Tolochko trouwde vorig jaar eindelijk met zijn grote liefde. De bodybuilder uit Kazachstan vroeg haar in 2019 ten huwelijk toen ze 9 maanden samen waren. De naam van de gelukkige was Margo. Aan de ene kant niets bijzonders zou je denken, maar Margo is geen gewone vrouw. Ze is namelijk een sekspop.

Yurri heeft zijn eerste sekspop bedrogen

Nee het is echt geen grapje, hij heeft zelfs een groot trouwfeest gedaan met al zijn vrienden. Misschien heeft Yurri ze niet meer allemaal op een rij in zijn bovenkamer, maar daar gaan we ons niet over uitspreken. Ondanks dat Margo een pop is, behandelde hij haar dus wel als een echte persoon.

Zo zou zijn grote liefde echt gevoelens hebben en heeft ze zelfs favoriete gerechten. Hij zal ook niet snel dingen gaan doen zonder haar mee te nemen. Eind vorig jaar, slechts enkele maanden na hun huwelijk, liep het helemaal mis. Margo ging stuk en moest terug enkele weken naar het fabriek gestuurd worden voor herstelling.

Hitsige Yurri kon zich niet meer inhouden na die tijd en bedroog haar met een andere pop. Hij had de smaak te pakken en besloot om Margo dan maar te dumpen en van haar te scheiden. Zo heeft hij nu alweer een nieuwe droom: een harem met sekspoppen.

Yurri wil nu een harem sekspoppen

Op Instagram stelde hij de eerste 2 dames van zijn nieuwe harem al voor: Luna en Lola. Hoewel Luna een gewone sekspop is, heeft Lola toch ook wel enkele bijzondere eigenschappen. Zo is ze een plastieken pop met een ‘kippenlichaam’. Yuri gaf zelf wat meer deskundige uitleg:

“Lola heeft een vrouwenhoofd met haar van een echte mens. Daarnaast heeft ze een kippenlichaam en een navel met een leuke diepte die kan gebruikt worden als een vagina om mijn penis in te stoppen.”

Luna is blijkbaar ook een fantastische partner en hij verdeelt nu zijn tijd over de twee poppen. Al is er soms ook plaats voor een triootje: “Ik heb een fantastische klik met Luna. Lola is trouwens ook stapelverliefd op Luna. Ik geef elks meer dan genoeg aandacht apart, maar met ons drie samen hebben wij ook gigantisch veel plezier.”

Heb je door Yurri zijn verhaal nu plots zelf zin om een sekspop in huis te halen? Hier kan je deze prijzen van de populairste en de meest gekochte sekspoppen in België zien.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments