Braziliaanse man breekt record en trouwt met 9 vrouwen tegelijk ‘om te protesteren tegen monogamie’

Een droom voor veel van ons

Het Braziliaanse model Arthur O Urso beleefde onlangs de droom van veel mannen toen hij met maar liefst negen vrouwen tegelijk in het huwelijksbootjes stapte. Met een van die vrouwen, Luana Kazaki, was hij al langer getrouwd. Het koppel strijdt samen tegen monogamie en wilde met dit groepshuwelijk de vrije liefde promoten.

Het is niet het enige opmerkelijke feit in de relatie van Arthur en Luana. Ze zijn ook beiden nudisten en toen het koppel door de coronapandemie in geldproblemen raakte, startten ze een OnlyFans-account. Sindsdien verdienen ze naar eigen zeggen bijna 70.000 euro per maand dankzij de website. Die activiteit past volgens Arthur en Luana perfect in hun ideologie “omdat ze op die manier andere koppels inspireren om seks te hebben”.

Vreemd genoeg zijn er over de huwelijksnacht van het tiental geen details bekendgeraakt, maar het staat vast dat het een wild feestje moet geweest zijn. Luana promoot de vrije liefde trouwens ook op Instragram en die foto’s willen we jullie niet onthouden.