'Catfish' Melissa toont hoe ze transformeert en iedereen zomaar om de tuin kan leiden Entertainment
'Catfish' Melissa toont hoe ze transformeert en iedereen zomaar om de tuin kan leiden
Entertainment

'Catfish' Melissa toont hoe ze transformeert en iedereen zomaar om de tuin kan leiden

Het is geen geheim dat make-up iemands hele look kan veranderen. Deze trotse ‘catfish’ brengt het naar een ander niveau met haar waanzinnige transformatie. Melissa postte de video met haar verbazingwekkende make-up vaardigheden op TikTok en die ging al snel viraal.

Andere persoon

In de clip toont ze zichzelf met een gezicht zonder make-up op en licht pluizig haar, terwijl ze wat verveeld in de camera kijkt. Dan schakelt ze een versnelling hoger en onthult de indrukwekkende transformatie. Haar lange lokken zijn plotseling perfect strak en gestyled, terwijl haar bleke gezicht is bedekt met een laag make-up.

Haar vaardigheden zijn ongelooflijk, want in de tweede helft van het filmpje lijkt ze niet eens meer dezelfde persoon. De TikTok-gebruikster neemt de video niet al te serieus en schrijft zelfs 'catfish game' in het onderschrift. De clip is inmiddels al 6,6 miljoen keer bekeken.

Smeken om uitleg

Andere make-up liefhebbers waren zo verbaasd over Melissa's make-up kunsten dat ze een tutorial vroegen zodat ze de look zelf konden proberen. Eentje zei: "Alsjeblieft, ik lig op de grond te huilen en te smeken om een uitleg." Iemand anders schreef: “Mijn mond viel op de grond!” Een derde grapte: "Dit is waarom ik vertrouwensproblemen heb." Hieronder kun je zelf de video bekijken.

@melissaexotic #makeup ♬ MOOSCLES ARE GETTING BIGGER - Kyle


@melissaexotic

♬ original sound - sophie


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties