Clint breekt wereldrecord pitspoezen (fotospecial)

Jawel. Ook Clint was (en is nog steeds) aanwezig op de befaamde Menzo Sports 24 uren van Zolder. Trouwe bezoekers van onze site weten dat. Net zoals ze weten dat we een schare pitspoezen door de meest beroemde straat van dit weekend lieten flaneren. En jawel, we hebben een wereldrecord. Wij verzamelden de volle 69 […]

Jawel. Ook Clint was (en is nog steeds) aanwezig op de befaamde Menzo Sports 24 uren van Zolder. Trouwe bezoekers van onze site weten dat. Net zoals ze weten dat we een schare pitspoezen door de meest beroemde straat van dit weekend lieten flaneren.

En jawel, we hebben een wereldrecord. Wij verzamelden de volle 69 (geef toe – een prachtig getal) pitspoezen in de pitlane van Zolder. Alsof ze nooit iets anders deden, dartelden ze doorheen rubber, motorolie en benzine. Tussen het gevogelte: voor 96 procent aan vrouwvolk dat het gewoon verdient om aandacht te krijgen.

Net daarom dat we onze fotograaf (die kleine lelijkaard) stuurden en er een fotospecial aan breiden. Live van op Zolder. (SF/Foto’s: FAB)

Leave a Reply

Your email address will not be published.