De natte droom voor Star wars-fans: Disney onthult de eerste ‘echte’ lightsaber ooit

Wauw

Het is vandaag May the 4th, de dag waarop de Star Wars-franchise steeds gevierd wordt. Er is vanaf vandaag niet enkel een nieuwe Star Wars-serie te zien op Disney+, maar het gigantische bedrijf had vandaag ook nog een kleine verrassing voor de fans.

Een ‘echte’ lightsaber

In 2022 zal er een gloednieuwe Star Wars-attractie genaamd Star Wars: Galactic Starcruiser openen in Walt Disney World. Dit zal blijkbaar in combinatie zijn met een echte ‘retractable’ lightsaber. Geen stuk plastiek dus dat je er moet uitgooien, maar echt een lightsaber die eruit komt als je op een knopje duwt.

We gaan ervan uit dat de technologie niet werkt zoals in de films, dus je moet niet verwachten dat je ledematen er gaat kunnen afhakken alsof je door warme boter snijdt. Al neemt dat niet weg dat het er wel verdomd cool en realistisch uitziet.

Of de lightsaber in 2022 ook gewoon in lokale winkels te vinden is of exclusief is voor de Disney-parken is nog niet duidelijk. Het is in ieder geval een gadget die bij veel Star Wars-fans op het verlanglijstje zal staan.

Tijdens deze Star Wars-dag worden overigens deze Star Wars-producten momenteel het beste verkocht.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments