De oorlog tussen Joyce De Troch en Nicky Vankets woedt verder

Vorige week lazen we dat Vankets voor 35.000 euro in het rood staat bij De Troch. Mama Vankets beweert dat er niks van klopt, Joyce geeft toe dat ze in de fout gegaan is. Wat is er hier aan de hand?Joyce De Troch heeft nog 35.000 euro tegoed van Nicky Vankets, voor het chique trouwfeest […]

Vorige week lazen we dat Vankets voor 35.000 euro in het rood staat bij De Troch. Mama Vankets beweert dat er niks van klopt, Joyce geeft toe dat ze in de fout gegaan is. Wat is er hier aan de hand?

Joyce De Troch heeft nog 35.000 euro tegoed van Nicky Vankets, voor het chique trouwfeest dat zij voor hem als weddingplanner organiseerde. En nu zegt ze in Dag Allemaal dat het haar eigen schuld is. “Ik dacht dat we vrienden waren, daardoor ben ik in de fout gegaan. Normaal gesproken laat ik geen enkel feest van mijn evenementenbureau Enjoy plaatsvinden zolang er geen negentig procent van de totaalsom is betaald. Zo kan ik tenminste mijn leveranciers en onderaannemers al betalen. Maar Nicky Vankets was een goeie vriend en ik wist niet dat hij zo diep in de schulden stak, dus ik heb dat voorschot niet gevraagd. En nu lapt Nicky mij zoiets. Had ik dat geweten, was ik er nooit aan begonnen! Ik hoop dat ik ooit mijn geld zal krijgen.”

Voor de rest legt Joyce nog uit dat ze hem vaak heeft proberen te bellen en vele sms’en en mails gestuurd heeft om te vragen hoe het met haar centjes zit. “Maar als je dan geen enkele reactie krijgt, dan weet je wel hoe laat het is. Ik had helaas geen andere keuze dan een rechtszaak te beginnen. Ik moet mijn leveranciers ook kunnen betalen hé!”

En Nicky Vankets, die heeft in Dag Allemaal zijn mama nodig om hem te verdedigen. “We hebben dat bedrag nooit goedgekeurd, ze heeft veel te buitensporig gefactureerd. We schrokken ons een bult toen we de rekening kregen! Afspraken zijn afspraken en als zij zich daar niet aan houdt, dan betalen wij niet. Die rekening klopt gewoon van geen kanten!”

We zijn alvast benieuwd hoe dit afloopt.  (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments