De ultieme wraakactie? Koop luizen!

Je kan je bazin niet uitstaan of je wil wraak nemen op je ex-vriendin? Dan biedt de website crabrevenge.com u de ultieme oplossing. Zij verkopen u graag een portie luizen om uw rivale te pesten. “Ja, wij verkopen luizen en daar zijn we trots op”, melden ze op de website crabrevenge.com. Volgens hen bieden zij […]

Je kan je bazin niet uitstaan of je wil wraak nemen op je ex-vriendin? Dan biedt de website crabrevenge.com u de ultieme oplossing. Zij verkopen u graag een portie luizen om uw rivale te pesten.

“Ja, wij verkopen luizen en daar zijn we trots op”, melden ze op de website crabrevenge.com. Volgens hen bieden zij de beste oplossing aan om wraak te nemen op iemand zonder dat u daar juridisch voor gestraft wordt. Zelfs het slachtoffer ondervindt geen permanente schade zodat u zich toch niet al te schuldig hoeft te voelen.

“Als je ex je bedrogen heeft en je hart heeft gebroken, als jezelf het mikpunt van een pijnlijk grapje was, als iemand je pijn gedaan heeft…”, allemaal redenen volgens de website om wraak te nemen. Of het ook echt is, betwijfelen we. Maar wij beginnen alvast spontaan te krabben bij de gedachte alleen al. (HH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments