Deel 2 Ballen en Billen dankzij Bjorn Ruytinx naar 5 miljoen views? (video)

U herinnert zich ongetwijfeld nog wel het gigantisch populaire voetbalfilmpje waarin enkele Antwerp-spelers schietoefeningen houden op twee hemelse dameskonten. Wel, ons nieuwjaarscadeau voor u is deel twee. Met onder andere niemand minder dan Bjorn Ruytinx…Zaterdag 3 januari is het weer zover! Dan dagen zes voetbalploegen elkaar uit voor een indoor toernooionderonsje: de enige echte Football […]

U herinnert zich ongetwijfeld nog wel het gigantisch populaire voetbalfilmpje waarin enkele Antwerp-spelers schietoefeningen houden op twee hemelse dameskonten. Wel, ons nieuwjaarscadeau voor u is deel twee. Met onder andere niemand minder dan Bjorn Ruytinx…
Zaterdag 3 januari is het weer zover! Dan dagen zes voetbalploegen elkaar uit voor een indoor toernooionderonsje: de enige echte Football Battle. Was vorig jaar een gigantisch voetbalfeest met een supporterssfeer van jewelste. Winnaar? Peter Maes en zijn Lokeren. Dit jaar strijden Lokeren, Antwerp, Kortrijk, Oostende, Dordrecht en de Antwerpse zaalvoetbalploeg voor de gegeerde beker.

Kwestie van de voetballers al scherp te zetten voor zaterdag, trokken Clint en nr10 met Bjorn Ruytinx (Oostende), Joren Dom (Antwerp), Kevin Oris (Liaoning) en Marvin Peersman (Dordrecht) naar de plaatselijke sporthal, vergezeld van twee bloedmooie dames met een kont om U tegen te zeggen. Eén die we – net als vorig jaar – inschakelden als schietschijf.

Helaas voor de dames waren de voetbalheren in topvorm en torpedeerden ze de ene na andere bal op hun welgevormde derrière, met luid vrouwengekreun en rode billen tot gevolg. Als tegenprestatie boden de vier gentlemen een massage aan die de dames maar al te graag ondergingen. Beelden hieronder, maar vergeet zaterdag zeker en vast niet van de partij te zijn, want het wordt ongetwijfeld een gigafest. (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments