Doe dit maar eens na: man verbreekt wereldrecord luidste boer: 112,4 decibel (video)

Wie doet beter?

In het leven zijn er prestaties in je leven waar je apetrots op zal zijn. De Australiër Neville Sharp heeft zonet zo’n prestatie gedaan dat hij wellicht nooit meer zal vergeten. Zo verbrak hij een wereldrecord dat al 10 jaar lang onaantastbaar leek te zijn.

3 decibel beter dan het oude wereldrecord

Hij slaagde er namelijk in om de luidste boer ooit te produceren. Het vorige record stond op 109,9 decibel door een Brit, maar Neville deed er dus nog eens 3 decibel bij. Om zich voor te bereiden, heeft hij blijkbaar veel getraind en net voordat hij zijn wereldprestatie afleverde, had hij een colafles van 600 milliliter helemaal leeg gedronken.

De Australiër zelf is apetrots dat zijn wereldrecord ook is erkend door ‘Guinness World Records’: “Ik ben meer dan gelukkig met mijn boer. De eerste reden waarom ik dit record absoluut wou breken is omdat ik een wereldrecord op mijn naam wou hebben. De tweede reden is dat ik het niet vond kunnen dat een Brit dit record al 10 jaar had.”

Zijn ongelofelijke wereldrecord kan je in onderstaande video zien. Eentje dat ongetwijfeld niet snel nog eens verbroken zal worden.