Eerste trailer van de ‘Fresh Prince of Bel-Air’ reboot is heel verrassend

Dit wordt interessant

Van 1990 tot 1996 was de tv-serie ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ een fenomeen. De zes seizoenen en 148 afleveringen waren immens populair en het was de start van Will Smith zijn carrière. De Fresh Prince zorgde ervoor dat hij uiteindelijk een wereldster werd. De dvd-boxen van alle seizoen van de originele ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ vind je trouwens hier.

in februari van dit jaar verschijnt er nu een gloednieuwe reboot van de Fresh Prince die door het leven zal gaan onder de naam ‘Bel-Air’. Het concept van deze nieuwe serie blijft ongeveer hetzelfde als het origineel en ook de oude personages zoals Carlton, uncle phill en butler Geoffrey zijn terug met nieuwe acteurs, maar de humor werd ingewisseld voor drama en een veel serieuzere toon.

Geen Will Smith dus deze keer, maar hij werkt wel mee aan dit nieuwe project. Hij toonde vandaag vol trots de eerste trailer van ‘Bel-Air’. Op voorhand waren er heel wat twijfels bij fans, maar de eerste trailer maakt in ieder geval wel veel indruk. De iets ‘duistere’ sfeer met minder humor wordt duidelijk wel geapprecieerd.