Eigenaars van parenclub vertellen over hun ervaringen: ‘Orgie met 26 mensen gebeurt hier soms’

Een kijkje achter de schermen bij een parenclub

Niet iedereen staat open om te gaan swingen of aan partnerruil te doen. Sommige mannen vinden het bijvoorbeeld geweldig om te zien hoe een andere vent hun vrouw alle hoeken van de kamer laten zien, maar hoe gaat het er nu echt aan toe in parenclubs?

De Britse krant Daily Star had een uitgebreid interview met Jess en Lawrence die al 7 jaar eigenaars zijn van zo’n club. Zo vertelde ze hoe het er bij hen aan toe gaat en helpen ze ook heel wat vooroordelen uit de wereld.

Zijn bijna alle swingers oude mensen?

“Dat is een gigantische misvatting. Zo waren we zelf een behoorlijk jong koppel toen we begonnen (Lawrence was toen 27 en Jess 21). Swingers zijn van alle leeftijden. De meeste mensen die onze club bezoeken, zijn dertigers. We hebben ook jonge twintigers die swingers zijn, maar ook 60 plussers. Leeftijd is bij ons echt maar een nummer.”

Zijn swingers vaak mensen die op zoek zijn naar een manier om hun huwelijk/relatie te redden?

“Swingen is voor koppels (en singles) een manier om nieuwe seksuele ervaringen te beleven. Als je gaat swingen, is alles ook een vergrootglas. Als je relatie breuken vertoont dan zal swingen er eerder voor zorgen dat het nog slechter zal gaan. Indien je relatie echt goed zit dan kan een bezoek aan onze club er net voor zorgen dat je een nieuwe connectie met je partner voelt.”

Zijn er bepaalde regels voor swingers die jullie club bezoeken?

“Ten eerste is toestemming hier het allerbelangrijkste. Het is niet omdat je hier komt dat je zomaar met iedereen seks kan hebben. We willen ook dat mensen niet overdrijven met alchohol drinken en letten er ook op dat er hier geen mensen zijn die strontzat rondlopen.”

“Hiernaast raden we elk koppel aan om op voorhand grenzen met elkaar te bespreken om geen jaloezie in de hand te werken. Iedereen wordt overigens ook verwacht om in mooie avondkledij te komen. Vanaf een bepaald uur gaan op sommige avonden de kleren uit en moet iedereen in ondergoed of lingerie rondlopen.”

Zijn single mannen of vrouwen toegelaten in de club of is het enkel maar voor koppels?

Veel clubs laten single vrouwen binnen. Zij worden vaak ‘eenhoorns’ genoemd omdat ze heel zeldzaam zijn en ontzettend gewild. Wij zijn nu toevallig één van de weinigen die ook single mannen toelaten.”

“Deze heren moeten wel op voorhand een formulier invullen voor ze aanvaard worden. We doen dit voornamelijk om de zogenaamde ‘enge, gapende’ mannen te vermijden die ervoor zorgen dat de sfeer een heel stuk minder aangenaam wordt.”

Hebben jullie al heel bizarre dingen gezien in jullie club?

“Na 7 jaar een swingers club te hebben, zijn er nog maar weinig dingen die ons verbazen. De meest opvallende verhalen waren wellicht de dagen toen we een orgie met 26 mensen hadden of een ‘verjaardags gangbang’ met 12 mannen en 1 vrouw.”

Hebben alle swingers bepaalde fetishes?

“Zeker niet, zo hebben we gasten die van BDSM houden, maar er zijn ook veel mensen die enkel soft swap (enkel vrouwen en geen seks) willen doen of koppels die alleen een extra vrouw zoeken voor een triootje. Aan de andere kant zijn er ook koppeltjes die enkel willen kijken en dan nog anderen die zoveel mogelijk willen ruilen en openstaan voor alles.”

Vragen parenclubs achter SOA-testen of zijn er andere voorzorgsmaatregelen?

“Leden van onze club moeten geen papier voorleggen waarin ze tonen dat ze zich recent op seksuele aandoeningen hebben laten testen. We merken wel dat mensen die regelmatig swingen zich veel meer uit zichzelf al laten testen in vergelijking met andere koppels.”

“Wij als club zelf voorzien overigens altijd condooms, glijmiddel en andere voorbehoedsmiddelen. Heel veel bezoekers doen hier dan ook aan veilige seks.”

Bron: Daily Star
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments