Enkel in Australië: man geeft krokodil een pak rammel met… een koekenpan!

Dit kan alleen maar Down Under gebeuren…

Het filmpje van een Australische man die een krokodil verjaagt gaat viraal. Niks speciaal, zou je zeggen, aangezien dit in Australië wel meer gebeurt, ware het niet dat deze held het deed met een koekenpan! Only in Australia…

Kai Hansen is de eigenaar van ‘Goat Island Lodge’ aan de oevers van de rivier de Adelaide, waar hij een vrouwtjeskrokodil genaamd Casey als ‘huisdier’ heeft. Maar sinds kort is er een mannetjeskrokodil genaamd Fred, die zijn zinnen op Casey gezet heeft. En dat ziet Hansen niet graag gebeuren.

Hansen zegt: “Fred is groter dan Casey en vooral dat is een probleem. Hij nestelt zich ook op haar favoriete plek, waardoor zij er wat verweesd bijloopt.” In het filmpje dat nu viraal gaat, is te zien hoe Hansen de krokodil Fred een ferme tik geeft met een koekenpan. Ophoepelen! Ondertussen is er een team van een opvangcentrum voor krokodillen langs geweest op Fred weg te halen.

Op de video kwamen natuurlijk de nodige reacties. Iemand schreef: “Wij doen de dingen anders in Australië…” Of: “We zijn allemaal Crocodile Dundee!” Nog iemand anders zei: “Geen filmpje dat beter Australië beschrijft!” Hieronder kun je de video van Hansen versus Fred bekijken.