Er staan nu 300 extra 18+ films en series op Disney+: deze 10 gloednieuwe series moet je zeker bingen

Je week is weer gevuld

Netflix is nog altijd de koning in de streamingwereld met bijna 200 miljoen betalende abonnees. Disney+ dat pas sinds 2019 beschikbaar is en nog maar enkele maanden in België zit ondertussen al aan meer dan 80 miljoen abonnees. Een aanzienlijk verschil nog, maar op korte termijn toch al een straffe prestatie. Met hun Star-uitbreiding hopen ze Netflix op lange termijn van de troon te stoten

Star catalogus staat nu online

Disney+ kondigde namelijk een tijdje geleden aan dat ze met een gloednieuwe categorie komen in hun streaming service genaamd ‘Star’. Dit zijn meer dan 300 extra series en films. Deze staan vanaf vandaag online in de nieuwe sectie naast al het Marvel en Disney-geweld.

Een groot deel daarvan zijn geweldige oude klassieke series en films zoals Deadpool, Alien Lost, How I Met Your Mother, Futurama, Modern Family, Family Guy, The Walking Dead en nog veel meer. Een lijst met onze 12 absolute aanraders van oudere klassiekers in de ‘Star’-sectie van Disney+ kan je hier bekijken.

Gloednieuwe series voor ons

Disney+ heeft daarnaast ook enkele ‘Star Originals’. Dat zijn gloednieuwe series die je nog nooit kan gezien hebben en exclusief zijn voor de streaming service van Disney. Van al deze series zijn de eerste twee afleveringen nu al te bekijken en elke week wordt er een extra episode online gezet.

Daarnaast hebben ze ook nog enkele andere documentaire en series toegevoegd die nog nooit op een streaming service in België beschikbaar waren. Daarvan staan wel alle seizoenen reeds online. Dit is trouwens nog maar het topje van de ijsberg, er staat komende weken en maanden nog veel op de planning qua extra nieuwe content

Wij sommen de nieuwigheden op die je zeker een kans moet geven en nu al kan kijken:

Big Sky

Hellstrom

Love, Victor

Solar Opposites

The Fab 5

The Strain

Perception

9-1-1

Black-Ish

Lance

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments