Experts: ‘Nu investeren in Bitcoin en je bent eind 2021 een rijk man’

Stel je voor

Bitcoin is sinds een maand weer booming. De digitale munt staat ongezien hoog en de waarde op het moment van schrijven is maar liefst 33.207.5 dollar. Om aan te geven hoe hoog dit is, in april van 2020 was een Bitcoin ‘amper’ 7.000 dollar waard. Een maand geleden stond Bitcoin nog op 22.711,78 dollar. Het gaat dus momenteel heel hard.

Je kan dit jaar heel veel geld verdienen met Bitcoin

Maar volgens experts gaat Bitcoin dit jaar pas echt ontploffen. Indien je 10 jaar geleden bijvoorbeeld 10.000 euro had geïnvesteerd in de digitale munten had gekocht dan was je nu zowaar een miljardair. Zelfs indien je toen maar 100 dollar had geïnvesteerd dan was je nu ook nog altijd miljonair en had je een leuke winst van meer dan 3 miljoen euro.

Heel weinig mensen hebben het vol gehouden om hun geld er toen niet uit te halen, maar er komen nu nieuwe kansen om met Bitcoin echt stevig geld te scheppen, aldus deze experts. Zo kocht bijvoorbeeld MicroStrategy, een groot Amerikaans adviesbedrijf, maar liefst 1 miljard dollar aan bitcoin. Ook vermogensbeheerder Guggenheim Partners kocht voor 500 miljoen dollar aan bitcoin eind vorig jaar. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat één Bitcoin eind 2021 maar liefst 400.000 dollar waard zal zijn.

Er zijn analisten en experts die het nog veel positiever zien. Catherine Wood, CEO van ARK Invest, verwacht namelijk dat de bitcoin dit jaar maar liefst 500.000 dollar waard zal zijn. Even een duizelingwekkende vervoudiging van 16 keer dus.

Is investeren in Bitcoin dus een slimme keuze?

Stel dus dat je stevige ballen hebt en plots 100.000 euro van je spaarcentjes in Bitcoin steekt dan zou je eind dit jaar dus miljonair kunnen zijn. Althans toch als de voorspellingen uitkomen. Sommige mensen denken namelijk dat Bitcoin ook een zeepbel is die elke moment weer uit elkaar kan spatten net zoals in 2017 gebeurde.

Toen ging Bitcoin op minder dan een jaar van $1,000 naar bijna $20,000, maar plots verloor de digitale munt weer 60% van zijn waarde op enkele weken tijd. Nog altijd een flinke winst toen je er vanaf het begin bij was, maar het kan dus ook snel keren als we naar de geschiedenis kijken. Maar het is duidelijk dat in Bitcoin investeren je gigantisch veel geld kan opbrengen, maar het kan dus ook fout uitdraaien.

Al zijn de gigantische stijgingen nu op korte tijd wel een indicatie van mooie tijden blijkbaar. Het kan perfect zijn dat de digitale munt binnen 2 maanden al rond de 100.000 dollar zit als we de voorspellingen van grote bedrijven mogen geloven.

2021 wordt in ieder geval een fascinerend jaar voor liefhebbers van cryptomunten. Voor de nieuwsgierigen die erover nadenken om te investeren: je hebt tegenwoordig zelfs populaire Nederlandstalige boeken die je op weg helpen. Dit boek is het populairste en heeft de beste reviews.

Bron: Manners.nl
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments