Fabrizio blikt terug op bedavonturen met 3 kandidates: 'Wat doe je als ze in lingerie naast je liggen?' Entertainment
Fabrizio blikt terug op bedavonturen met 3 kandidates: 'Wat doe je als ze in lingerie naast je liggen?'
Entertainment

Fabrizio blikt terug op bedavonturen met 3 kandidates: 'Wat doe je als ze in lingerie naast je liggen?'

Bewonderaars van Fabrizio Tzinaridis konden tot enkele weken geleden elke woensdag zijn dating avonturen volgen in de Bachelor. Het programma waar hij naar eigen zeggen op zoek was naar zijn hopelijk grote liefde. Vooral één aflevering was het smullen voor de kijkers. Zo ging hij met de laatste drie vrouwen met elks 24 uur op dreamdate. Daarna moest hij een keuze maken wie van de drie dames hij naar huis stuurde.

De dreamdates waren blijkbaar heel gezellig want Fabrizio ging met de drie kandidates van bil. Er volgde een golf van kritiek want met alle kandidates seks hebben in een tijdspanne van enkele dagen om dan vervolgens één van hen ook nog naar huis te moeten sturen, dat lag toch best gevoelig. Hij gaf daarna ook nog toe dat hij het hen nog niet had opgebiecht: “Ik heb de dames voorlopig nog niet kunnen spreken dus ze weten dat nog niet van elkaar.”

Als er een knappe vrouw in lingerie naast je ligt

Bij de gloednieuwe podcast van RTL Boulevard blikte Fabrizio nu terug op zijn Bachelor-avontuur waaronder zijn avontuurtjes met de dames. Hij merkt dat in België er veel kritiek kwam terwijl het in Nederland veel meer gematigd was: "Op dit moment word ik niet leuk gevonden. In Nederland heb ik het gevoel dat ze veel beter kunnen relativeren. In België is de manier waarop nu echt schrijnend."

"Ik krijg doodsbedreigingen en echte haatmails. Er is iemand die mij zes filmpjes had gestuurd waarin hij zei 'ik ga je kapotmaken'. Ik zou volgens sommige een belachelijke vader zijn en absoluut geen voorbeeld. Mijn ouders zouden zich ook moeten schamen, enzovoort."

Fabrizio kwam ook nog even terug op het feit dat hij met maar liefst drie kandidates intiem is geweest. Hij heeft daar nog geen moment spijt van gehad: "Ik sta nog 100% achter elke keuze die ik heb gemaakt. Ik kan niet zeggen dat ik daar spijt van heb. Ik ben al die dates allemaal individueel ingestapt. We hadden al vaker gekust en er waren al aanrakingen geweest. Er was affectie en aantrekkingskracht."

"Ja natuurlijk als er dan een knappe vrouw naast mij ligt, de ene in lingerie en de andere niet... Ik ga er niet omheen draaien: ik vind dat leuk en het is niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin. We zijn met twee personen op dat moment. Ik snap dat het voor veel mensen heftig kan overkomen. Ze zien het ook op 50 minuten tijd. Ok, het is dan misschien in 72 uur gebeurd, wat niet kort is maar in die tijd is er nog zoveel meer gebeurd dan enkel de seks."

Moraal van het verhaal: we kunnen eens lachen met Fabrizio zijn bedavonturen, maar het feit is wel dat menig man in zijn positie wellicht ook niet had geweigerd als knappe dames die je al weken kent zichzelf spontaan aanbieden voor een passionele nacht.

Fabrizio die opbiecht aan Goedele Liekens dat hij met alle kandidates seks had op de dreamdates:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties