Fiscus blijft Pfaffs op de hielen zitten

Al sinds 2008 slaat de schrik de familie Pfaff om het hart als ze de fiscus zien komen. Er werd toen een onderzoek gestart omdat de voetbalfamilie niet alles zou aangegeven hebben bij de belastingen en dat is vandaag nog steeds niet opgelost. Jean-Marie en Carmen moeten nu bewijzen dat ze zullen (kunnen?) betalen. Nochtans […]

Al sinds 2008 slaat de schrik de familie Pfaff om het hart als ze de fiscus zien komen. Er werd toen een onderzoek gestart omdat de voetbalfamilie niet alles zou aangegeven hebben bij de belastingen en dat is vandaag nog steeds niet opgelost. Jean-Marie en Carmen moeten nu bewijzen dat ze zullen (kunnen?) betalen.

Nochtans dachten de Pfaffs dat ze nu eindelijk van die vervelende belastingsdienst af waren. De zaak draaide vooral rond betwistingen uit 1999 en 2000 en Carmen en Jean-Marie hadden voor de raadkamer bekend én een dadingsovereenkomst gesloten. Op die manier kon de bekende familie aan een openbaar proces ontsnappen, iets wat voor hen enorm belangrijk was.

Maar dat was buiten het Antwerpse parket gerekend want er werd beroep aangetekend. De parket-generaal wil dat de Pfaffs bewijzen dat ze de dadingsovereenkomst met de fiscus al betaald hebben of dat ze garanderen dat ze kunnen betalen. Gisteren kwam de zaak voor maar ze werd al meteen uitgesteld naar 29 september. Dan moeten de papieren op tafel liggen. (HH)

Indien de Pfaffs nog enige hulp nodig hebben, moeten ze misschien eens een afspraak bij Snelle Eddy maken…

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments