Flik veegt de vloer aan met vrouw (video)

De vrouw was aanwezig in de rechtbank in Florida voor een hoorzitting omtrent haar mentale gezondheid. Het liep goed mis wanneer een agent haar wilde wegbrengen. De vrouw vertikte het om braaf mee te gaan met de agent in kwestie. Zijzelf beweert dat ze alleen even tijd wilde om tot rust te komen. Dat was […]

De vrouw was aanwezig in de rechtbank in Florida voor een hoorzitting omtrent haar mentale gezondheid. Het liep goed mis wanneer een agent haar wilde wegbrengen.

De vrouw vertikte het om braaf mee te gaan met de agent in kwestie. Zijzelf beweert dat ze alleen even tijd wilde om tot rust te komen. Dat was niet echt naar de zin van de flik, die het heft dan maar in eigen handen nam.

Als de eerste de beste swiffer sleepte hij de vrouw doorheen de gangen van het gerechtsgebouw. De dame stopte maar niet met huilen en roepen. Haar moeder hoorde het lawaai en ging zelf naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. Ook de advocaat van de dame was op dat moment toevallig aanwezig voor een andere zaak. Hij twijfelde dan ook niet en haalde z’n telefoon boven om het hele gebeuren te filmen.

Intern toezicht heeft een onderzoek geopend tegen de agent, die alleszins geschorst blijft totdat het onderzoek is afgesloten.

Bron: http://www.independent.co.uk

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments