Foute vriend Begijn gaat ongewild uit de kleren voor zijn schoonzus (video)

Onlangs betrapte ie zijn eigen vader nog met z’n minnares, gisteren stond Begijn poedelnaakt voor zijn schoonzus… ‘Foute vrienden’, het blijft fascineren!Geestig om te zien hoe ‘foute vriend’ Begijn keer op keer de allergênantste opdrachten krijgt. Zo demonstreerde hij zijn foute dansmoves, geloofde hij heel even dat zijn vader een minnares had én stond ie […]

Onlangs betrapte ie zijn eigen vader nog met z’n minnares, gisteren stond Begijn poedelnaakt voor zijn schoonzus… ‘Foute vrienden’, het blijft fascineren!
Geestig om te zien hoe ‘foute vriend’ Begijn keer op keer de allergênantste opdrachten krijgt. Zo demonstreerde hij zijn foute dansmoves, geloofde hij heel even dat zijn vader een minnares had én stond ie in alle geuren en kleuren op de cover van P-magazine. Gisteren stond ie daar plots voor een bende tekenaars. Bedoeling was dat hij zijn kleren uittrok en dienst deed als naaktmodel. Met enkel een cactus als redder in nood.

Dat op zich was al gezellig genoeg, tot bleek dat zijn schoonzus één van de tekenaressen was. Met het schaamrood op de wangen en cactus voor zijn fluit deed ie moedig verder, terwijl zijn foute vrienden kapot gingen van het lachen. Hilarisch! (KDN)

Leave a Reply

Your email address will not be published.