Garçons bekogeld met kreeft op trouwfeest voetballer

Bij elk huwelijk hoort een trouwfeest dat de mensen niet snel vergeten. Ook de Engelse voetballer Danny Sean Guthrie zal het feest nadat hij in het huwelijksbootje stapte met Rebecca Middleman niet snel vergeten. Guthrie had het Allerton Castle in North Yorkshire afgehuurd om de festiviteiten te laten plaatsvinden. De ex-speler van Newcastle United en […]

Bij elk huwelijk hoort een trouwfeest dat de mensen niet snel vergeten. Ook de Engelse voetballer Danny Sean Guthrie zal het feest nadat hij in het huwelijksbootje stapte met Rebecca Middleman niet snel vergeten.

Guthrie had het Allerton Castle in North Yorkshire afgehuurd om de festiviteiten te laten plaatsvinden. De ex-speler van Newcastle United en zijn kersverse vrouw hoestten een slordige 50.000 euro op om eens flink uit de bol te gaan, maar het huwelijksfeest ontspoorde helemaal.

Na enkele flessen wijn kregen gasten het aan de stok met het personeel en bekogelden ze de garçons met kreeft. Daarna raakten beide families slaags en was het hek van de dam. De bruid deelde in de klappen en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Ondertussen was de politie al opgetrommeld. Even ging het er rustig aan toe, met nadruk op even, want ‘s ochtends moest de politie opnieuw uitrukken omdat de bruidegom het te bont maakte. Na een wilde feestnacht wilde Guthrie gaan slapen, maar er was onenigheid over de bruidssuite.

Het personeel van het Allerton Castle was in shock na het woelige trouwfeest. “Gelukkig dat het meeste geweld zich buiten afspeelde, waardoor het interieur van het kasteel gespaard bleef”, vertelt een personeelslid in de Engelse pers. “Het was weer zo’n feest van mensen met veel geld en veel drank op die zich niet konden gedragen.”

JVBR

Foto: Danny Guthrie

Foto Photo News

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments