Goesting in een feestje? Er komt zowaar een Monopoly-versie met Vlaamse discotheken

Iets om naar uit te kijken

Monopoly heb je tegenwoordig in alle geuren, kleuren en formaten. Zo was in Vlaanderen de FC De Kampioenen-versie in 2020 een gigantisch succes. Je hebt tegenwoordig zelfs Monopoly-versies van The Mandolorian, de Efteling en zelfs eentje voor heel slecht verliezers. Binnen afzienbare tijd komt er natuurlijk ook weer iets uniek.

Monopoly Discotheken

Aangezien het nog een flinke tijd zal duren voor we terug naar de Belgische dancings mogen gaan, kunnen we ons toch al opwarmen met de gedachte aan ‘Monopoly Discotheken’. Altijd al de Carré in Willebroek, de Versuz in Hasselt of de Villa in Antwerpen willen kopen? Met deze editie kan dat gewoon.

Van de 22 vakjes op het Monopoly-bord zullen er 11 gevuld worden met hedendaagse discotheken. De overige 11 worden bepaald door discotheekliefhebbers via een poll waarin iconische danstempels uit de voorbije decennia strijden om een plek op het bord.

Het gaat hier om clubs zoals High Street uit Hoogstraten, Red & Blue in Antwerpen, Complex in Sint-Niklaas, The Oh! in Gavere, Manhattan in Leuven en nog heel wat anderen.

Wel nog even geduld hebben want Monopoly Discotheken verschijnt pas in het voorjaar van 2022.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments