Het is over en uit voor de Pfaffs

Het is zover: op nieuwjaarsdag wordt eindelijk de laatste aflevering van de Pfaffs uitgezonden. Maar liefst tien jaar wist VTM ons lastig te vallen met de belevenissen van de meest mediageile familie van Vlaanderen. Daar kunnen zelfs de Planckaerts nog een puntje aan zuigen!In 2002 was het de bedoeling dat er zestien afleveringen van de […]

Het is zover: op nieuwjaarsdag wordt eindelijk de laatste aflevering van de Pfaffs uitgezonden. Maar liefst tien jaar wist VTM ons lastig te vallen met de belevenissen van de meest mediageile familie van Vlaanderen. Daar kunnen zelfs de Planckaerts nog een puntje aan zuigen!
In 2002 was het de bedoeling dat er zestien afleveringen van de celebrity-docureeks zouden worden gemaakt. Blijkbaar was het reilen en zeilen van Jean-Marie en zijn gevolg zo interessant, dat heel wat mensen de reeks begonnen te volgen. De zestien afleveringen waren dan ook maar het begin en ondertussen liep de teller al op tot 227.

Na tien jaar is het echter welletjes geweest. Op 4 december wordt de vijfdelige slotreeks uitgezonden, die officieel op 1 januari afloopt. De familie Pfaff zal dan een bewogen decennium afsluiten met een knalfeest en ons eindelijk verlossen van de ‘bleiterij’ van Kenji en Shania en de stront van wijlen Angie Pfaff.

De kans dat de Pfaffs volledig uit de media verdwijnen, is echter klein. We mogen ons dus zeker nog verwachten aan meer fraudeperikelen, zware depressies en abortusonthullingen… (JL)

Een fragmentje uit de serie: linedancen voor Kenji zijn zesde verjaardag.

Bruce Volders heeft geen hoge pet op van kleine zus Fay:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments