Hoe ‘anti-seks’ zijn de ‘anti-seks bedden’ van de Olympische atleten nu eigenlijk?

Het valt allemaal wel mee

Wanneer je verhalen mag geloven van vorige Olympische Spelen dan wordt er niet enkel keihard getraind en heel veel waanzinnige prestaties neergezet, maar topatleten vol met gigantisch veel hormonen vliegen blijkbaar soms als konijnen op elkaar. Er wordt normaal stevig wat afgevogeld tijdens het grootste sporttoernooi van de wereld.

We zitten nu natuurlijk met corona en in Japan willen ze besmettingen tot het minimum beperken. Alle atleten krijgen een hotelkamer te beschikking, maar er wordt ook gezegd dat de Japanners iedereen heel bewust op bedden van karton laat slapen. Naar verluidt zijn ze hierdoor heel erg ‘anti-seks’. Dit zodat atleten er geen gebruik van zouden maken om stevig met elkaar te rampetampen.

De Ierse gymnast besloot nu om de proef op de som te nemen. Hoe ‘anti-seks’ is zo’n bed nu eigenlijk? Veel minder dan je in de media leest blijkbaar. Als de Olympische atleten willen, kunnen ze dus ook de bedden gebruiken om hun lusten op uit te leven. Al leek het ons dat ze zonder ook wel genoeg plekken hadden gevonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.