Hoeveel kost het uiterlijk van Angelina Jolie?

Massa’s. Zoveel is duidelijk. Maar enkel en alleen het onderhouden van haar stralend gezicht, kost nondemille veel dinero’s…Geen idee of u Angelina Jolie een schoon kind vindt of niet, feit is dat ze er heel wat centen tegenaan smijt om er zo uit te zien. Met haar 39 lentes begint het ouderdomsvirus stilaan door te […]

Massa’s. Zoveel is duidelijk. Maar enkel en alleen het onderhouden van haar stralend gezicht, kost nondemille veel dinero’s…
Geen idee of u Angelina Jolie een schoon kind vindt of niet, feit is dat ze er heel wat centen tegenaan smijt om er zo uit te zien. Met haar 39 lentes begint het ouderdomsvirus stilaan door te sijpelen, en dat probeert Mevrouw Pitt – en zowat iedere Hollywoodiaan – in de mate van het mogelijke te verbergen. Make-up helpt, maar als Brads ochtenderectie spontaan afhaakt bij het aanschouwen van Angelina’s ochtendgrimas, dan heeft ze meer nodig dan camouflage alleen.

Daarom gaat ze af en toe op bezoek bij de Amerikaanse dermatoloog David Colbert. Die is immers gespecialiseerd in het verwennen van de huid en geniet heel wat Hollydiaanse populariteit met zijn hightech gezichtsverzorgingen, die een combinatie zijn van microdermabrasie, een laserbehandeling en een chemische peeling. Prijskaartje? 870 euro per sessie van 45 minuten. Uit goede bron wetende dat ze dat ongeveer twee keer per maand doet, komt ze aan een jaarlijks totaal van 18.700 euro. Naar het schijnt heeft ze in het totaal al 75.000 euro uitgegeven om er iets stralender uit te zien dan de gemiddelde, knappe vrouw.

Uiteraard is Jolie lang niet de enige, want ook Daniel ‘James Bond’ Craig en Jennifer Lawrence komen af en toe eens een koffietje drinken bij Colbert. Ze hebben er dan ook de flappen voor, nietwaar Daniel (45 miljoen euro) en Jennifer (25 miljoen euro)? En omdat u nu benieuwd bent naar de bankrekening van Angelina Jolie, geven we dat ook maar gelijk mee: 145 miljoen euro. Daar kan je al eens een borst mee afzetten, hé. (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments