Iedereen is stapelzot van Invincible, de meest gewelddadige tekenfilm ooit

Eentje die je echt moet kijken

Een tweetal maanden geleden werd er op Amazon Prime plots een nieuwe tekenfilm genaamd Invincible gezet. Eentje gebaseerd op deze comic van 15 jaar oud die gaat over superhelden. Aanvankelijk werd er gedacht aan dertien in een dozijn tekenfilm voor kinderen, maar dat is allesbehalve correct. Deze Invincible is zelfs een gloednieuwe hype bij volwassenen.

Ontzettend bloederig, maar meeslepend

Wij zagen alle 8 afleveringen van Invincible en ook al is het een tekenfilm, dit is echt gemaakt voor volwassenen en absoluut niet voor kinderen. We volgen een jonge kerel van 17 jaar die de zoon is van Omni-Man, de krachtigste superheld op Aarde, hij kreegt net zijn eerste superkrachten en leert hoe daarmee om te gaan. Tijdens de eerste aflevering denk je ‘leuk, maar ook niet meer dan dat’, maar vanaf het einde van deze aflevering maakt Invincible een complete bocht van 180 graden.

Plots wordt Invincible een ontzettende boeiende serie, diepgaand, meeslepend, gigantisch bloederig en gewelddadig. The Boys, die andere superhelden-serie op Amazon Prime, is in vergelijking zelfs heel braaf. De laatste aflevering van het eerste seizoen werd gisteren uitgezonden en de reacties zijn lyrisch op het internet. Iedereen is dan ook stapelzot van Invincible. Het wordt nu al door veel fans ‘één van de beste superhelden-series ooit genoemd’. Je wordt constant getrakteerd op verschillende plottwists die je mond doen openvallen.

Invincible is een must-see

Deze tekenfilm is nu al één van de populairste in zeer lange tijd en niet alleen door de liters bloed die er vloeien, maar ook door het meeslepende verhaal. Seizoen 2 en 3 werden ondertussen al bevestigd na het megasucces van seizoen 1. Op zoek dus naar iets om te bingen? Invincible is een dikke aanrader en kan je op Amazon Prime kijken (een abonnement kost maar 2,99 euro per maand).

Bovenstaande trailer is heel braaf tegenover de rest van de tekenfilm. In onderstaande video kan je één van de meer gewelddadige scènes zien om je een idee te geven van hoeveel liters bloed er soms vloeien. Opgepast wel voor spoilers in dit filmpje indien je zelf nog graag wil kijken (en dat is iets wat je echt moet doen). Gewoon kijken en bedank ons later maar.

Voor liefhebbers van films en series nog iets leuk: er is nu ook een actie gaande waarbij je drie recente blockbusters voor een spotprijs krijgt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments