‘Ik ben een stout meisje, kan je helpen?’ Wat willen wulpse vrouwen op Instagram en Facebook eigenlijk?

Je leert weer bij

Zie jij nogal vaak op Instagram of Facebook reacties van geile dames die je hulp nodig hebben bij klaar te komen? Of misschien krijg je wel wekelijks verzoeken van hitsige vrouwen die vertellen dat ze een stout meisje zijn en vragen of jij haar wil straffen?

Maar wat willen deze prachtige vrouwen met een gigantische libido nu eigenlijk? Seksuologe Flo Windy ging voor Studio Brussel op onderzoek uit en stuurde berichtjes naar deze knappe deernes en sprak ook met enkele experts.

Conclusie is dat het hier meestal gaat om buitenlanders uit arme landen die er een beroep van gemaakt hebben om mannen met een broek vol goesting geld af te troggelen. Je vraagt je natuurlijk af of ze hier wel echt geld mee kunnen verdienen want wie is er nu in godsnaam zo dom om dit te geloven?

De 2022-versie van ‘Exotische Liefde’

Er zijn jammer genoeg nog mensen die er wel daadwerkelijk in trappen. Ooit ‘Exotische Liefde’ op VIER gekeken met onder andere Johny in de hoofdrol? Deze vrouwen lokte toen ook vaak naïeve mannen in val met valse profielen om geld uit hun zakken te halen. Heren die altijd al single waren dachten op deze manier dat ze eindelijk een knappe vrouwen aan de haak zouden kunnen slaan.

Het enige dat ze moesten doen was enkele duizenden euro’s opsturen voor hun vliegticket, familie en wat andere kosten. Hierna zouden ze voor altijd gelukkig zijn. Simpel toch? De vriendschapsverzoeken op Facebook en reacties op Instagram vandaag de dag zijn daar de 2021 versie van en ze zijn vaak efficiënter omdat je via sociale media veel sneller veel mensen kan bereiken.

Als zij 1.000 reacties op een dag plaatsen en ze vinden zo één slachtoffer die ze kunnen uitpersen als een citroen dan is het gewoon een goede werkdag voor deze afzetters. Soms zijn het vrouwen, maar in de meeste gevallen zijn het gewoon mannen die aan de andere kant van de wereld zo geld trachten binnen te rijven.

Flo haar onderzoek is best interessant

Het volledige onderzoek van seksuologe Flo kan je in onderstaande video kijken die 10 minuten duurt. Ook BV Otto-Jan Ham komt aan bod en vertelt over zijn ervaring hoe iemand zich als hem voordeed en zo geld wou inzamelen voor kindjes uit een weeshuis in Jamaïca.

Tips om mee te eindigen: als een bloedhete dame met amper vrienden op Facebook plots tegen je zegt dat ze geil is en een beetje hulp nodig heeft dan zal het nooit een echte vrouw zijn die graag eens wil zien wat er in je broek zit. Gewoon negeren, blokkeren en misschien zelfs best rapporteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.