Jongeman zonder sleutelbeenderen is wereldwijde hit op het internet: "Jij ben een transformer!" Entertainment
Jongeman zonder sleutelbeenderen is wereldwijde hit op het internet: "Jij ben een transformer!"
Entertainment

Jongeman zonder sleutelbeenderen is wereldwijde hit op het internet: "Jij ben een transformer!"

Een jongeman zonder sleutelbeenderen die zijn schouders ‘tegen elkaar kan klappen', verbaast de wereld met zijn filmpjes op TikTok en wordt vanwege zijn unieke talent een 'transformer' genoemd. Corey Bennett heeft een zeldzame genetische aandoening, Cleidocranial Dysplasia (CCD) genaamd, die de ontwikkeling van de botten, de schedel en de tanden beïnvloedt.

De jongen heeft dezelfde 'one in a million' diagnose als Stranger Things-acteur Gaten Matarazzo die Dustin Henderson speelt, en de twee worden vaak vergeleken op sociale media. Geïntrigeerd door Corey en zijn ‘toestand’, volgen 160.000 mensen hem op TikTok om op de hoogte te blijven van de capriolen die hij uitvoert zonder sleutelbeenderen.

Levensechte transformer

Corey staat vooral bekend voor het ‘dichtklappen’ van zijn schouders, wat werkelijk een bijzonder spektakel is. In een recent filmpje, dat honderdduizenden views opleverde, heeft hij gezegd dat hij met zijn ‘schouderklappen’ wereldwijde beroemdheid wil bereiken. Hij is al alleszins goed op weg! Met zijn shirt uit en zijn borsttattoo dus zichtbaar, zei Corey: "Dag twee van het schouderklappen tot ik beroemd ben!"

De jongen verspilde geen tijd, stak zijn vingers in elkaar en klapte daarna talloze keren krachtig met zijn schouders. Hij hield zijn gezicht de hele tijd strak en begon zelfs niet te zweten, terwijl zijn lichaam in tweeën leek te plooien. Uiteraard doken vele van zijn volgers in de commentaren. Iemand zei: “Jij bent een levensechte transformer. Dit is wild!” Iemand anders bekende: “Nee, hier was ik niet op voorbereid!” Je bent dus gewaarschuwd… Hieronder wat beelden van Corey.

@coreybennett501 I think im on to something #nocollarbones #noimbuiltdifferent ♬ original sound - Collarbone-less Corey
@coreybennett501 #nocollarbones #noimbuiltdifferent ♬ original sound - Collarbone-less Corey
@coreybennett501 #nocollarbones #noimbuiltdifferent ♬ original sound - Collarbone-less Corey
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties