Kelly en Sam treuren om dood van Angie Pfaff

De familie Pfaff rouwt om het verlies van hun geliefde hond, Angie. De Dobermann stierf vrijdag aan een hartinfarct en dat is een groot verlies voor de beroemde familie. ‘Wat begon als een zonnige dag eindigde in rouw. Om 15.25u is onze geliefde hond Angie in ons midden doodgevallen door een hartinfarct. Dank je Angie, […]

De familie Pfaff rouwt om het verlies van hun geliefde hond, Angie. De Dobermann stierf vrijdag aan een hartinfarct en dat is een groot verlies voor de beroemde familie.

‘Wat begon als een zonnige dag eindigde in rouw. Om 15.25u is onze geliefde hond Angie in ons midden doodgevallen door een hartinfarct. Dank je Angie, voor de voorbij tien jaar’, schreef Kelly Pfaff vrijdag op haar Facebook-pagina.

Hoewel Sam Gooris veel gevloekt heeft wanneer hij tot kokhalzen toe Angie’s hondenpoep moest opkuisen, betuigt ook hij zijn rouw op het internet. Het teefje was vooral het lievelingetje van Kelly, maar ook een echte speelvriend voor zoontje Kenji en was een trouwe aan heel de familie. Tijdens de populaire VTM-reeks werd de Dobermann een bekende ster én een echte Pfaff. Het beestengedrag is natuurlijk niet onbekend als familietrekje van de ‘volkse’ familie…

Twee jaar geleden postte ook zus Lindsey al een jankend bericht dat haar geliefde Rottweiler Casper was gestorven. Kleine Kenji was nochtans goed op weg een echte dierentemmer te worden, maar zal nu zijn platvloerse papa Gooris en teefje Kelly hun kot in moeten sturen:

Angie met de hele familie Pfaff:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments