Kelly Pfaff: “Ik heb mijn kinderen hun jeugd afgenomen”

Bijna 10 jaar lang waren de Pfaffs niet weg te denken van de televisie met een realityreeks waar het hele hebben en houden van de familie werd blootgegeven aan Vlaanderen. Kelly Pfaff beseft dat het gewicht van de bekendheid ook op haar kinderen drukt. In Dag Allemaal is ze bijzonder openhartig over deze periode in […]

Bijna 10 jaar lang waren de Pfaffs niet weg te denken van de televisie met een realityreeks waar het hele hebben en houden van de familie werd blootgegeven aan Vlaanderen. Kelly Pfaff beseft dat het gewicht van de bekendheid ook op haar kinderen drukt.
In Dag Allemaal is ze bijzonder openhartig over deze periode in haar leven, waarbij ze vooral haar bezorgdheid uitdrukt over de gevolgen voor haar kinderen. “We waren erg jong toen we begonnen, onze kinderen waren baby’s. Ik wenste dat ik Kenji en Shania een iets normalere kindertijd kon schenken. Dat ze konden leven zonder voorbereid te moeten zijn op kritiek en commentaar. Tja… IK ben mij ervan bewust dat ik mijn kinderen die jeugd heb afgenomen”, zo vertelt Kelly, die nu vooral mikt op een carrière als DJ.

Nu de rust weer wat is weergekeerd, probeert ze haar kinderen terug de rust geven om zichzelf te kunnen zijn: “Ik heb hen jaren overgeëxploiteerd, misschien maak ik nu de beweging in de andere richting”, gaf ze nog mee in het interview.

Of het er iets mee te maken heeft, is een openstaande vraag, maar de titel van haar eerste single is ‘I’ll show you love’ – misschien een boodschap aan Kenji en Shania? Op de Nederlandse radio deed ze er in ieder geval een boekje over open, zoals je kan zien in het onderstaande fragment. (KA)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments