“Koningin Paola had heel veel minnaars”

Koning Albert was vroeger niet vies van een potje rampetampen buiten het echtelijke bed. Het bewijs daarvan loopt rond en heet Delphine Boël, maar nu blijkt ook koningin Paola ‘in haar tijd’ buitenshuis een geweldig hete truffel geweest te zijn.Er werd in het verleden al wel eens gefluisterd dat ze het met de zanger Adamo […]

Koning Albert was vroeger niet vies van een potje rampetampen buiten het echtelijke bed. Het bewijs daarvan loopt rond en heet Delphine Boël, maar nu blijkt ook koningin Paola ‘in haar tijd’ buitenshuis een geweldig hete truffel geweest te zijn.

Er werd in het verleden al wel eens gefluisterd dat ze het met de zanger Adamo en met de zakenman Aldo Vastapane deed. De Italiaanse bleek een voorkeur voor Italiaanse mannen te hebben, maar wanneer het te hard jeukte daar beneden kon ze ook genoegen nemen met een Belg.

Een Waalse ex-minister onthult in het boek ‘Koningskwesties’ van Frédéric Deborsu iets pikants. Hij was samen met Paola aan boord van een vliegtuig. Toen vertelde de koningin hem dat Albert die avond niet naar huis kwam en dat ze met hem ergens in Brussel wilde afspreken. En dat niet bepaald om samen een konijn te vangen in het Warandepark, dat spreekt voor zich.

Terug naar Adamo nu, die schreef ooit een liedje voor Paola, zoeter dan in zijn zoetste dromen: (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments