Man denkt dat hij knappe kapster aan de haak slaat, maar trapt blind in een catfish-val van zijn ex Entertainment
Man denkt dat hij knappe kapster aan de haak slaat, maar trapt blind in een catfish-val van zijn ex
Entertainment

Man denkt dat hij knappe kapster aan de haak slaat, maar trapt blind in een catfish-val van zijn ex

Een Engelse man genaamd Ray (29) onthulde onlangs hoe hij blind in een catfish-val trapte die opgezet was door niemand anders dan zijn ex. Hij nam contact op met het MTV-programma ‘Catfish UK’, waarin Oobah Butler en Nella Rose mensen helpen te ontdekken of ze ‘gecatfisht’ werden. Helemaal onderaan vind je enkele fragmenten van de uitzending.

Helen, beroep kapster

Ray begon via Instagram te chatten met een blonde stoot genaamd Helen die zei dat ze van beroep kapster was. Maar na een jaar chatten, en terwijl Ray al stapelverliefd was, hadden de twee elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet. “We hadden veel gemeenschappelijke interesses” zegt Ray. “Ik was echt tot over mijn oren verliefd en wilde haar ontmoeten.”

Onderzoek

Maar de kapster had altijd wel een excuus om niet te moeten afspreken. Ray begon te twijfelen en schakelde de mensen van ‘Catfish UK’ in. Oobah en Nella begonnen kapsters op te bellen in de regio waar Helen zogezegd werkte. Zonder succes echter. Een ander idee was om een vriendin die Helen had op Instagram te contacteren. Maar ook dat leverde niks op.

Foto’s

Ten slotte gingen Oobah en Nella aan de slag met ‘reverse image search’, waaruit bleek dat de foto’s die Helen gebruikte eigenlijk afkomstig waren van een jongedame uit Schotland. Helen was dus een catfish en Ray had zich laten rollen. “Ik was beschaamd. En ik voelde me dom” zegt hij. ‘Catfish UK’ vond het eindelijk tijd om die langverwachte ontmoeting te regelen…

Ex-vrouw

Toen die er uiteindelijk kwam, was Ray in shock. De catfish was niemand minder dan zijn ex-vrouw, die hij ongeveer een jaar eerder aan de deur had gezet. Toen ze Ray zag, lachte ze en zei: “Hoe voelt dit Ray? Jij hebt me gekwetst en nu kwets ik jou!” In een reactie zei de vrouw ook nog dat ze wraak wilde nemen omdat Ray haar constant had bedrogen, terwijl hij zei dat hij kinderen wilde met haar. Het besluit van Oobah en Nella: “Deze twee zijn beiden even krankzinnig!”0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties