Klassieker: Man neemt zoete wraak op pestkop door stomende seks te hebben met zijn moeder

Origineel, dat wel!

Een zekere Ariel beleefde de nacht van haar leven met de maar liefst twintig jaar jongere Rob. Een man die haar zoon zou kunnen zijn, maar het maakte haar niet uit want de klik was zowel emotioneel als op fysiek vlak ongelofelijk.

Die nacht was zelfs zo memorabel, dat ze met de jongeman absoluut weer in contact wilde komen. Alleen lukte dat niet meteen, waarna Ariel een radiostation inschakelde. Dat had ze echter beter niet gedaan …

Zoete wraak

Wat bleek: Rob werd vroeger toen hij jong was ontzettend hard gepest door de zoon van Ariel en om wraak te nemen, besloot hij seks te hebben met diens moeder! Rob op de radio: “Het was wraak en dat je nu belt via de radio is hilarisch. Dit is de beste dag van mijn leven. Je zoon is een idioot en jij een bitch!”

Ah ja, terloops liet Rob ook weten dat hij een foto gemaakt heeft waarop te zien is hoe Ariel hem pijpt. Die gaat hij doorsturen naar haar zoon. Dat zal wellicht een memorabel familie-etentje zijn geweest achteraf. Hieronder kun je beluisteren wat er zich afspeelde op radiostation Hot 96.9. Een heerlijke internetklassieker:

9 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments