Man schept op hoe slim hij is en dan heeft hij de eerste vraag fout in ‘Wie wil er een miljonair zijn?’

Auwch …

Onderstaande video is een stukje heerlijke tv-geschiedenis en is al heel wat jaren oud. Door heruitzendingen in Amerika van het programma ‘Who wants to be a Millionaire?’ gaat dit fragment opnieuw viraal.

Deze deelnemer schepte in zijn introductie behoorlijk op over hoe slim hij eigenlijk was. Hij moest 14 vragen achter elkaar correct beantwoorden om een miljoen te winnen en kreeg daar ook nog eens drie hulplijnen voor. Een makkie voor dit genie natuurlijk, althans dat is toch wat hij dacht. De eerste drie vragen zijn vaak altijd redelijk simpel en daar heeft bijna geen enkele kandidaat een probleem mee om deze te beantwoorden.

Deze arme man maakte zich wel onsterfelijk belachelijk met zijn antwoord op de vraag. Hij was nochtans heel zelfzeker dat hij het antwoord echt wel wist: ‘Waar gaan twintigers vaak naartoe om selfies te nemen van keukens die ze niet kunnen betalen om dan vervolgens een ‘gehaktbal’-pauze te doen.’

Alle kijkers wisten natuurlijk het antwoord (zelfs zonder meerkeuze antwoord-optie-, maar de slimmerik dacht dat mensen daar speciaal voor naar Rome vlogen. Auwch … Dag geld, maar hij is toch vereeuwigd in de grotten van het internet met onderstaande filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.