Man vraagt buurman advies nadat hij diens vrouw hoort schreeuwen van genot: "Die man is een seksgod!" News
Man vraagt buurman advies nadat hij diens vrouw hoort schreeuwen van genot: "Die man is een seksgod!"
News

Man vraagt buurman advies nadat hij diens vrouw hoort schreeuwen van genot: "Die man is een seksgod!"

Een kerel die op de verdieping onder een Airbnb woont, schrok zich onlangs een hoedje. Het koppel dat in de Airbnb verbleef, ging nogal, euh… luidruchtig van bil. Vooral de vrouw schreeuwde het uit van plezier. Het bracht de buur van het koppel op een idee…

In een video die door @ellimitless op TikTok werd geplaatst, was de man te zien die filmde terwijl hij luisterde naar de geluiden van een vrouw die de tijd van haar leven had in de kamer boven de zijne, die als Airbnb verhuurd wordt. De video ging ondertussen viraal en werd al meer dan 25.000 keer geliket.

Advies vragen

Als bijschrift bij het filmpje zette hij: “Boven ons is een Airbnb begonnen en er logeert een absolute seksgod.” Een en ander bracht hem op gedachten, want hij schreef ook nog: “Ik ga hem morgenochtend om advies vragen als hij het vuilnis buitenzet.” Strak plan!

TikTok-gebruikers doken natuurlijk massaal in de commentaren. Eén iemand zei: "Ga naar boven en vraag om wat tips en kom bij me terug als je kan. Ik vraag het voor een vriend…” Iemand anders schreef: "Applaudisseer de volgende keer als ze klaar zijn, helpt meestal op de een of andere manier." Hieronder kun je het filmpje bekijken en euh… zet je geluid maar volle bak!

@ellimitless Gonna ask for tips in the morning when he’s putting the recycling out #fyp #foryou #viral ♬ original sound - Ellimitless

(Intropic: TikTok, BedBible en Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties