'Meest sexy fan' en ex-Miss Kroatië nu toch bekritiseerd: "Niet welkom in Qatar!" Entertainment
'Meest sexy fan' en ex-Miss Kroatië nu toch bekritiseerd: "Niet welkom in Qatar!"
Entertainment

'Meest sexy fan' en ex-Miss Kroatië nu toch bekritiseerd: "Niet welkom in Qatar!"

Nog niet zo heel lang geleden hebben we jullie laten kennismaken met Ivana Knoll. Ivana, een ex-Miss Kroatië, is een grote fan van het Kroatische voetbalteam en gaat vaak naar wedstrijden gekleed in de kleuren van de vlag van haar land, met een hele reeks outfits versierd met de rood-witte ruitjes van Kroatië. Ze werd beroemd nadat ze bij vorige WK's in het publiek was gespot en reisde naar Qatar voor haar derde toernooi op rij. En hoewel ze zich daar aanvankelijk nog ‘gepast’ kleedde, worden sommige van haar outfits nu toch bekritiseerd omdat ze in strijd zouden zijn met de nationale kledingvoorschriften.

Hoewel toeristen in Qatar zich niet hoeven te kleden als de plaatselijke bevolking, wordt toch verwacht dat ze hun schouders, bovenarmen en benen bedekken. Het naleven van de regels is de ‘plicht van iedereen die in de staat Qatar verblijft of zijn grondgebied betreedt’. De toeristische dienst van Qatar heeft de fans gevraagd ‘respect te tonen voor de plaatselijke cultuur door overdreven onthullende kleding in het openbaar te vermijden’.

“Niet welkom in Qatar”

Op de sociale media krijgt Ivana momenteel redelijk wat kritiek op haar kledingkeuze in Qatar. Sinds haar aankomst in Qatar heeft het model een groot aantal foto's en video's op Instagram geplaatst met haar outfits met Kroatische vlag, waaronder een badpak en een bikini versierd met de patronen van de Kroatische vlag. Sommige mensen hebben zich hiertegen verzet en zeggen dat ze ‘de cultuur van anderen moet respecteren’ en dat ze ‘niet welkom’ is in Qatar.

“Zij moeten respecteren dat wij een bikini dragen”

Anderen zeiden dat ze ‘onze gewoonten, tradities en religie moet respecteren’. Ivana van haar kant zegt dan weer dat diegenen die haar bekritiseren haar manier van leven zouden moeten respecteren. Ze zei: "Ik denk dat ze ook onze manier van leven moeten respecteren. Bijvoorbeeld dat wij van bier houden en dat wij een bikini dragen.” Van ons mag Ivana zeker een bikini dragen. Vandaar hieronder nog wat leuke foto’s…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties