Met dit trucje weten we of Gert Verhulst en James Cooke een ‘kleintje’ of ‘grote’ in hun broek hebben

Je kan dus echt ontdekken wat andere mensen in hun broek hebben

Gisteren was uroloog Piet Hoebeke te gast bij de Cooke & Verhulst show. Zowel Gert als James waren nu wel eens nieuwsgierig of je nu echt aan iemand zijn voeten of neus kan zien hoe groot de soldaat in zijn broek is. Blijkt een compleet fabeltje te zijn, maar blijkbaar is er toch een trucje volgens de uroloog om te weten komen hoe groot iemand geschapen is.

James en Gert ontdekken hoe groot hun pretstok echt is

Even voor de duidelijkheid, dit is wat de wetenschap zegt volgens Uroloog Piet (ja, zo heet hij echt): “Van vingers klopt wel iets. Er is een verhouding tussen de ringvinger en de wijsvinger. Bij de mannen is de ringvinger langer dan de wijsvinger. Hoe langer je ringvinger is dan je wijsvinger, hoe groter de kans is dat jouw piemel lang is.”

Nu kan je dus meteen weten of je vrienden een slang in hun broek hebben of eerder een cocktailworstje. Het Vlaamse internet was natuurlijk plots héél nieuwsgierig naar wat hosts Gert Verhulst en James Cooke nu onder hun riem verborgen hebben.

Foto’s van hun handen tijdens de show worden nu lustig bestudeerd en vooral James leek niet echt tevreden te zijn. Volledig gespeeld of toch een klein beetje waarheid? Oordeel zelf, maar ons bomma zei altijd: ‘wie het kleine niet eert is het grote niet weerd’.

De vingers van Gert Verhulst:

De vingers van James Cooke:

De gehele video waar de uroloog zijn uitleg doet: