Moderne 'Flinstones' doen op hun eigen manier aan krachttraining in de achtertuin Entertainment
Moderne 'Flinstones' doen op hun eigen manier aan krachttraining in de achtertuin
Entertainment

Moderne 'Flinstones' doen op hun eigen manier aan krachttraining in de achtertuin

De meesten van ons trekken naar de fitness voor een stevige workout, eventueel met wat krachttraining erbij. Maar zo niet de 31-jarige Australiër Laird Ross en zijn gezin. Zij gaan gewoon aan de slag in de tuin… met stenen! Ondertussen worden ze al de ‘Flinstones’ genoemd.

Stenenparadijs

Ross is een powerlifter die vóór de coronapandemie bijna elke dag in de sportschool was te vinden. Maar toen die dichtging tijdens de lockdown, moest hij een andere manier vinden om de trainen. Hij pakte het origineel aan en toverde zijn tuin om in een ‘stenenparadijs’, zoals hij het zelf noemt. In plaats van gewichten worden daar – je raadt het al – stenen in de lucht gestoken.

Op Instagram plaatst Ross regelmatig filmpjes over het werk in de tuin. Bij één video waarop iedereen van het gezin te zien is, schrijft hij: “Ik was eigenlijk kapot na heel veel squats te hebben gedaan vandaag. Maar als ze beiden willen trainen, kan ik niet weigeren. En de kleinste juicht ons toe! Mijn vrouw wordt elke dag beter en ik ben heel trots.” Hieronder een paar leuke filmpjes van de ‘Flinstones’.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties