Moet Karen (K3) toch 100.000 euro ophoesten voor slecht uitgevoerde werken?

Karen Damen liet een villa bouwen, dat is al lang geen geheim meer. Er bleven echter voor 80.000 euro facturen openstaan en nu besliste de rechter dat Karen die moet betalen, met nog eens 20.000 euro aan kosten er bovenop. Dat liet de advocaat van de hoofdaannemer Rani Management allicht zo trots als een pauw […]

Karen Damen liet een villa bouwen, dat is al lang geen geheim meer. Er bleven echter voor 80.000 euro facturen openstaan en nu besliste de rechter dat Karen die moet betalen, met nog eens 20.000 euro aan kosten er bovenop.


Dat liet de advocaat van de hoofdaannemer Rani Management allicht zo trots als een pauw weten aan Blik. “De rechtbank van koophandel heeft beslist dat ze mijn cliënt 100.000 euro verschuldigd is. Bijna 20 aannemers werkten aan de villa van Damen. Ook de onderaannemers zijn bijzonder opgelucht: sommigen gingen zelfs failliet.”

Karen, die in het blad niet wilde reageren, heeft nog een maand tijd om beroep aan te tekenen, al heeft dat volgens de raadsman van Rani Management niet veel zin: “Dan zal ze nieuwe elementen moeten aanhalen die ze nu voor de Rechtbank van Koophandel ‘vergeten’ was. De kans dat ze in beroep de zaak nog kan winnen, schat ik op 0,0 procent.”

0,0 procent, da’s niet veel natuurlijk. Toch weten wij van een aannemer die eveneens aan de villa van het roodharig K3-tje heeft gewerkt, dat Karen niet voor niets vertikt heeft om te betalen. “Werken die degelijk zijn uitgevoerd, zijn ook betaald. De hoofdaannemer heeft malafide praktijken toegepast om zijn zakken nog meer te vullen en kreeg enkel uitbetaald waar hij recht op had”, aldus de man die anoniem wenst te blijven uit angst voor represailles vanuit de aannemersonderwereld. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments