MrBeast kocht letterlijk 5 winkels compleet leeg en de rekening was gigantisch

Geld genoeg

MrBeast is een gigantisch YouTube-succes. Hij verdiende letterlijk al honderden miljoenen euro’s met zijn YouTube-carrière, maar gaf ook gigantisch veel van dat geld gewoon opnieuw uit voor leuke video’s of om mensen gelukkig te maken.

Even 5 winkels leeg kopen

Zij nieuwste stunt was om maar liefst 5 winkels helemaal leeg te kopen. Zo ging hij naar een kledingzaak, een gamingshop, een sportwinkel, een autodealer en een supermarkt. Hij kocht vervolgens letterlijk elk product dat er te vinden was. Niet enkel om een video te maken die veel likes krijgt, maar alles wat hij kocht gaf hij ook anderen mensen of goede doelen.

Het hoeft niet te verbazen dat er een stevig prijskaartje hangt aan een complete winkel leeg te kopen. Zo kostte elk kledingstuk kopen hem zo’n 75.000 dollar, maar hij gaf daarbovenop nog eens een fooi van 10.000 dollar extra. Alles uit de supermarkt kostte hem meer dan 122.000 dollar. Voor de hele sportwinkel moest hij ook 85.000 dollar neertellen en bij de autodealer kocht hij een 20tal auto’s die varieerde in prijs van 10.000 tot 50.000 dollar per stuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.